FETÖ'den Çocuklara "Sızıntılı" Masallar

FETÖ'den Çocuklara "Sızıntılı" Masallar

Fethullahçı Terör Örgütü çocukların masallarına kadar sızmış!

FETÖ/PDY'ye yönelik olarak başlatılan soruşturma çerçevesinde FETÖ'nün çocuk masalı kitaplarına kadar sızdığını gösterdi. Sivas'ta gözaltına alınan bir polisin evinde yapılan aramalarda ortaya çıkan kitaplar yok artık dedirtti.

Kitaplarda yer alan ifadelerden bazıları:
  
    - Ve küçük çocuk artık çok büyümüş ve "abi" olup başka şehre gitmiş
 
    - Ve sonunda ağaç yalnız başına kalmış
 
    - Küçük çocuk uzun süre gelmemiş, tabii ağaç etkilenmiş ve onu görür  görmez hemen, "Haydi gel dallarımda sallan, elmalarımdan ye, saklambaç oynayalım,  gölgemde bile uyursun" demiş.
 
    - Çocuk, "Artık ben büyüdüm ve dediklerini yapamam ve yapmamız gereken  davamız var. Bunu düşünmeliyim. Üniversiteli talebelere burs verir misin?" demiş.  "Benim param yok ama orman benim malım, istersen dallarımı kes ve onlara burs  olarak ver" demiş. Ağaç hala onu seviyormuş.
 
    - Ve o kesmiş birçok dalı, hiç sormadan, kuru mu yaş mı diye. Burs  vermek için hepsini götürmüş.
 
    - Sonra bir gün küçük çocuk geri gelmiş. Ağaç, "Haydi gel dallarımda  sallan, elmalarımdan ye, saklambaç oynayalım, gölgemde bile uyursun" demiş. "Ben  artık büyüdüm Sızıntı'ya abone olmam lazım. Bana biraz para verir misin? Bunları  sana söylemek istemezdim ama. O zaman sen de benim elmalarımı al ve onları  kasabada sat, böylece sana para vermiş olurum." demiş.
 
    - Ve küçük çocuk bütün elmaları toplamış tek tek, ağaç ise mutluymuş.
 
    - Ama ağaç hala mutluymuş
 
    - Fakat bu sefer çocuk uzun bir süre gelmemiş ve geldiğinde ise "Haydi  oynayalım demeyeceğim. Biraz sohbet edelim hiç olmazsa mutlu olurum" demiş ağaç.  Ama çocuk artık yaşlı bir adammış. "Bana bir kayık verir misin hicret edeceğim  başka ülkelere okul açacağım" demiş. "O zaman benim gövdemi kes kayık yap git  buralardan artık" demiş. Ağaç anlamış ki o artık bir dava adamı olmuş. Bu dava  için ağaç kendini feda etmek istemiş.
 
    - Sonra adam ağacı kesmiş ve kayık yapmak için götürmüş.
 
    - Ağaç hala mutluymuş.

3-002.jpeg2-004.jpeg1-007.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.