FETÖ'nün İzmir'deki Sır Küpü Tek Tek Açıkladı

FETÖ'nün İzmir'deki Sır Küpü Tek Tek Açıkladı

Fethullah Gülen'in terör örgütünün İzmir ve Ege bölgesi'nden sorumlu olsun eski askeri imamı Hüseyin Sarıçiçek FETÖ içerisindeki sapkınlıkları anlattı.

Fethullah Gülen'in terör örgütünün Ege Bölgesi'nin eski sorumlu askeri imamı Hüseyin Sarıçiçek, FETÖ içerisinde izdivaç adı altında dönen pislikleri anlattı. Sarıçiçek FETÖ'nün yapılan izvicaçlara subay ve astsubaylarda özellikle ağırlık verdiğini söyleyerek evliliklerin "Abiler" tarafından yönetildiğini söyledi.

Örgüte izdivaççı

Sarıçiçek  terör örgütünün İzmir yapılanması içerisinde M. Y. isimli bir imamın izdivaçlara baktığını söyleyerek bu şahıs hakkında: “Mesela Ege Bölgesinde bu işi yapan kişi erkeklerde M.Y'dir. Her an cebinde 20-30 tane kadın resmi taşıyan M.Y, bu evlenme işlerini ilgili abla ile birlikte yürütürler. Ayrıca M.Y, cemaat içerisinde ne kadar dul kadın varsa bunlara eş temin etmekle kendisini mükellef sayar. Ancak iş başka yerlere gitmiştir. M.Y. dediğimiz kişi, sanki ortalıkta erkek bitmiş gibi her hafta Turgutlu'ya gidip kadınları toplar, kadınlarla sohbet yapardı. Ondan sonra bu işin ucunu kaçırdı. Hatta örgüt içerisinde bu yüzden ceza aldı. Bir de T.E. ve B.H. ile birlikte topladıkları himmet paralarını çalmıştı. Bu yüzden cezalandırılarak Kenya'ya sürüldü" şeklinde konuştu.

Parası yokken karuna dönmüş

Kuzey Irak imamı olan T. E. isimli şahsa yönelik de konuşan Sarıçiçek, T. E.'nin Selçuk İmamı olduğu zamanlarda 3-4 kadınla ilişkisi olduğunu söyleyerek, bir zamanlar tek kuruşu olmadığını ve cemaate katılmasıyla çok sayıda daire ve işletme satın aldığını söyleyerek çok büyük bir zenginliğe kavuştuğunu ifade etti. Sarıçiçek T. E. hakkında "Sürekli paralar toplar, çok çabuk ağlar, gözyaşı ile de para toplayan bir insandı. Kenya'ya giderken sanırsam yarım milyon para toplamıştı. Yani eski para şu günün parası ile 500 milyar, bundan da cemaatin haberi yok” dedi.
 
T. E. örgütten bir adamın 2 kızıyla beraberdi

T. E. hakkında aynı örgütten olan bir adamın iki kızıyla aynı anda beraber olduğunu söyleyerek, olaydan kızların babasının veya kızların birbirinden haberi olup olmadığını, cemaatte sapıkça ilişkiler olduğunu söyledi.

Kadınların fotoğrafları saçılınca...

Bir gün bir restoranda M. Y. ve bir "Abi'nin" kızıyla oturduklarını aktaran Sarıçiçek, M. Y.'nin kendisine cüzdanınından bir şeyler vermeye kalkarken cüzdandan çok sayıda kadın fotoğrafı saçıldığını ve kızın "bunlarla sen mi uğraşıyorsun" diye sorduğunu aktardı.

Subay, adli çalışanlara mecburiyet

Sarıçiçek izdivaç işleriyle ilgilenilmesinin bir öneminin de subayların ve adli çalışanların (yargıç, savcı vs) örgütten kopmasını ve soğumasını engellemek olduğunu ifade etti. Sarıçiçek şu ifadeleri kullandı: "Mesela bir subay var diyelim. Ona buldukları kişi mütevelli abisinin kızıdır. Herhangi bir kapalı ailenin kızı değil, mutlaka mütevelli abisinin kızını buluyorlar. O yapı birbirine ağ şeklinde girer. Eğer bir yabancıyla evlenirse her geçen gün biz o subayı kaybederiz mantığı vardır. Çünkü yabancı bir kadın, işte 'ne işin var buralarda, şöyledir, böyledir' diye söylenebilir ve o subay örgütten uzaklaşır. Böyle durumlarda çok olmuştur ve biz bunları geri çevirememişizdir. Ama ağabey kanalıyla evlenirse her taraftan sarılıyor. Ee kız da bizden, adamında kafası bizden bu iş böyle ilerlerdi."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.