FETÖ’NÜN UMUDU KILIÇDAROĞLU!

FETÖ’NÜN UMUDU KILIÇDAROĞLU!

Urlalı siyasetçi Önder Şengüler, Urla Belediyesi eski Başkanı İbrahim Burak Oğuz'un CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesine dair köşe yazısı yazdı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi bizim onurumuz, gururumuz, çatımız ve namusumuzdur. TÜRKİYE CUMHURİYETİ bu yüce meclis çatısı altında kuruldu. Bugün bu yüce mekanın bir misafiri varmış! Bu misafir CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Meclise davet edilmiş. Misafir dediğim için hepinizden özür dilerim çünkü bahse konu kişi FETÖ’cü Burak Oğuz. Terör örgütü üyesi olduğu Devletin yüce mahkemeleri tarafından onaylanan, ardından İstinaf Mahkemesi tarafından “verilen ceza vicdani yönden az bulunmuştur” notu ile cezası tekrar onaylanan ve şuan Yargıtay aşamasında olan dosya nedeniyle hapse gireceği günü bekleyen bir terör örgütü üyesini Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ağırlamak, FETÖ’ye destek olmaktan başka bir durum değildir.

image-6483441.jpg

Sevgili CHP’liler siz genel başkanınız ile görüşebilir misiniz? Tabi ki hayır. Bakınız FETÖ örgüt üyeleri üstelik Meclis'te özel görüşmeler yapabiliyor. Biz CHP’nin terör örgütleri ile bağlantısı var dediğimizde kızıp, bağırıp çağırıyorsunuz. Alın size ispat, alın size delil kızmakta darılmakta yok…

Sayın Kılıçdaroğlu bu FETÖ’cülere nasıl bir umut veriyor? FETÖ’cü Burak yazmış “geliyor gelmekte olan”… Ne geliyor? Yoksa tüm FETÖ terör örgütü üyelerine el altından af sözü mü veriyor CHP? Ya da KHK ile işten atılanlara “bizi iktidar yapın biz de size işinizi geri verelim mi diyor CHP? Burak Oğuz çok umutlu! Bu umudun sebebi CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu mu?

whatsapp-image-2022-03-30-at-13-29-23-1.jpeg

Sevgili Urlalı dostlarımız Urla Belediye Başkanı seçtiğiniz bu kişi sizi 9 ay sonunda yolda bıraktı. Urla’yı seçilmiş Belediye Başkanından ettiler. Bu işi hiç bir CHP'li yönetici üstlenmedi. Hepsi biz bilmiyoruz dediler. Ancak şimdi Genel Başkan Kılıçdaroğlu FETÖ’cü Burak Oğuz'u misafir ediyor. Umut veriyor, umut aşılıyor…

whatsapp-image-2022-03-30-at-13-29-32.jpeg

CHP halkın umudu değildir. CHP, FETÖ örgüt üyelerinin, HDP ve uzantısı PKK’nın umududur…

Kalın sağlıcakla…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum