Feyzioğlu'na şok suçlama

Feyzioğlu'na şok suçlama

Antalya Barosu Başkanı Bacanlı’dan, Feyzioğlu’na tepki.

ANTALYA Barosu Başkanı Alper Tunga Bacanlı, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu’nu acılar üzerinden prim yapmakla suçladı.

Alper Tunga Bacanlı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Antalya’da gözaltındaki avukatlardan 9’unun adliyeye sevk edilip 2’sinin serbest bırakılmasıyla ilgili Facebok’taki hesabından açıklama yaptı. Bacanlı, "Adliyeye sevk edilen meslektaşlarımızın sorgusu sabaha kadar sürdü. Antalya Barosu yönetim kurulu üyesi Lider Tanrıkulu ve avukat Münip Ermiş serbest bırakıldı. Haklarında ciddi delil bulunmadığını müşahede ettiğimiz bazı avukatların tutuklanması bizleri üzdü ve şaşırttı. Gerekli itirazlar müdafileri tarafından yapılacaktır. Tahliyeleri kendisine mal eden TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’nu ciddiye almadığımızı ve acılar üzerinden prim yapma çabasını üzücü bulduğumuzu ifade etmek isteriz" dedi. 
 
Metin Feyzioğlu, 17 avukatın gözaltına alınması üzerine 9 Eylül günü Antalya’ya gelmiş, Antalya Adliyesi’nde Başsavcı Ramazan Solmaz’ı ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunmuştu. Baro Başkanı Bacanlı, kendisine haber verilmeden yapılan ziyareti, Feyzioğlu’nun sosyal paylaşım sayfasında "Kurumsal ciddiyetten uzak tamamen yasak savma kabilinden bir ziyaretin biz Antalya Barosu mensuplarınca anlamlı ve değerli bulunmadığını ifade etmek isterim. Ateş almaya değil destek vermeye gelene kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açıktır" diye yazarak eleştirmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.