FIAT’tan Auto Show’a Model Çıkarması!

FIAT’tan Auto Show’a Model Çıkarması!

Poyraz Otomotiv, 18 Ekim’den itibaren kapılarını ziyaretçilerine açan İzmir Otoshow Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet Ve Aksesuarları Fuarı’nda yerini aldı.

Poyraz Otomotiv, 18 Ekim’den itibaren kapılarını ziyaretçilerine açan İzmir Otoshow Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet Ve Aksesuarları Fuarı’nda yerini aldı. Fuarda hem otomobil hem de hafif ticari araç model gamını sergileyen Poyraz Otomotiv, “AutoBest 2016” ödülünü alarak Avrupa’nın en iyi otomobili unvanını kazanan Fiat Egea Sedan’nın pazara yeni sunulan 1.6 litre dizel motorlu ve 6 ileri çift kavramalı otomatik şanzımanlı versiyonunun yanı sıra Fiat Egea model ailesinin Hatchback ve Station Wagon karoserli versiyonlarını da İzmirlilerle buluşturuyor. Poyraz Otomotiv olarak, fuarda gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getiren Poyraz Otomotiv Satış Müdürü Sedat Sert, her bütçeye her sektöre uygun araçların fuar showroomunda otomobil tutkunlarını beklediğini söyledi.

Ödüllü Egea’ya büyük ilgi

Tofaş’ın Bursa fabrikasından dünyaya ihraç edilen Fiat Egea’nın dizel motor ve 6 ileri çift kavramalı otomatik şanzımanla donatılan versiyonunun İzmir Otoshow’da dikkatleri üzerine çekmeyi başardığını söyleyen Sert, “Kompakt sedan sınıfında, sunduğu fiyat fayda dengesiyle “ezberbozan” Egea; özgün tasarımı, konforu, geniş iç hacmi, kullanışlılığı, düşük satın alma ve kullanım maliyetleri ile tüm ihtiyaçları karşılıyor. Urban ve Lounge donanım seviyeleri ile tercih edilebilecek olan Fiat Egea Sedan’ın dizel-otomatik versiyonuna 77 bin 900 TL’den başlayan  anahtar teslim satış fiyatı ile sahip olunabiliyor” dedi.

Arazinin yakışıklısı Poyraz’da

Fiat’ın 2016 yılında pazara sunduğu pick-up modeli Fullback’in de Poyraz showroomlarında yer aldığını dile getiren Sert, “İzmir Autoshow’da en çok ilgi gören modellerin arasında Fullback’te yer alıyor. Sağlam dış yapısı ve gösterişli tasarımı ile fuar ziyaretçilerinin ilgi odağı konumunda. Fullback modelimiz 80 bin 900 TL’den başlayan rekabetçi anahtar teslim satış fiyatıyla Poyraz showroomlarında sahiplerini bekliyor. Fullback modelimizde; Rock, Hardrock ve Fullrock adı verilen 3 farklı donanım paketi ile dikkat çekiyor. Çift kabin gövde tipinde satışa sunulan Fullback, 150 HP ve 180 HP’lik iki versiyonu bulunan 2.4 litre silindir hacimli turbo dizel motor versiyonlarıyla yollara çıkıyor. Fiat Fullback, hem 4x2 arkadan itişli hem de 4x4 olarak satın alınabiliyor. Fullback, konfor ve arazi performansının göz önünde bulundurulmasından dolayı, 6 ileri manuel ve 5 ileri tork konvertörlü otomatik şanzıman seçenekleri ile tercih edilebiliyor” diye konuştu.

Ticaretin patronu Autoshow’da ilgi odağı

Tofaş fabrikasında üretilmeye başladığı günden itibaren hafif ticari araç pazarında yeni bir sayfa açan ve 2016 yılında yenilenerek yollara çıkan Fiorino da Poyraz Otomotiv stantlarında büyük ilgi görüyor. Fiat Doblo ile birlikte küçük hafif ticari araç pazarının güçlü oyuncusu Fiorino, 2 dizel motor seçeneği ile (1.3 multijet 75 HP ve 1.3 multijet 95 HP) ve 4 farklı donanım seçeneği ile (Pop, Safeline, Emotion ve Premio) satışa sunuluyor.  Fiat Fiorino’nun ayrıca sınıfında tek dizel otomatik vites seçeneği sunan model olma özelliğini de koruduğunu hatırlatan Poyraz Otomotiv Satış Müdürü Sedat Sert, “Baz versiyondan itibaren zengin donanım ve güvenlik opsiyonlarına sahip olan Fiat Fiorino’nun Cargo versiyonlarına 39.400 TL, Combi versiyonlarına ise 48.400 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor” diyerek tüm otomobil severleri İzmir Autoshow Fuarı’na davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.