FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası'na Karşıyaka ev sahipliği yapacak

FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası'na Karşıyaka ev sahipliği yapacak

FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası, 30 Temmuz-7 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Şampiyonanın yarı final ve final karşılamaları Karşıyaka'da oynanacak.

Medya Ege- Avrupa’nın en prestijli altyapı basketbol organizasyonlarından olan FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası İzmir'de düzenlenecek ve Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’muzda bir çok maça ev sahipliği yapacak. Ülkemizin de aralarında bulunduğu 16 ülkeden 18 yaş altı takımların katılacağı şampiyona, 30 Temmuz-7 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 18 Yaş Altı Erkek Milli Takımının tüm maçları Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonunda oynanacak. Ayrıca Şampiyonanın yarı final ve final karşılamaları Karşıyaka'da oynanacak.

fyleukzwyaa0wk7.jpg
Karşıyaka Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Avrupa’nın en prestijli altyapı basketbol organizasyonlarından FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası İzmir'de düzenlenecek ve Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’muzda bir çok maça ev sahipliği yapacak. Ülkemizin de aralarında bulunduğu 16 ülkeden 18 yaş altı takımların katılacağı şampiyona, 30 Temmuz-7 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Milli takımımızın tüm maçları ve şampiyonanın yarı final ve final karşılamaları da Karşıyaka’mızda oynanacak; tüm İzmirlileri şampiyonayı izlemek ve milli takımımıza destek olmak üzere Karşıyaka’mıza bekliyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.