FİDOL ANAOKULU’NDA, ANNELER GÜNÜ’NDE “ALTIN” YAĞMURU!..

FİDOL ANAOKULU’NDA, ANNELER GÜNÜ’NDE “ALTIN” YAĞMURU!..

Her yıl, Mayıs ayının 2. haftasına denk gelen Pazar günü kutlanan Anneler Günü, bu yıl da çeşitli etkinliklerle sahne oldu.

 

Koşuyolu’nda faaliyet gösteren ve “Finlandiya Eğitim Sisteminden, Türk Eğitim Sistemi’ne” mottosuyla yola çıkan Fidol Anaokulu ve kardeş kuruluşu olan, Kido Kiddies Parti Evi’nde hem Anneler Günü coşkusu, hem de “altın” sürprizi vardı!..

Çalışanların tamamına yakınının kadınlardan oluştuğu Fidol Okulları’na bağlı Fidol Anaokulu ve Kido Kiddies’in kurucusu Faik Birgül ve Fidol Anaokulu Müdürü olan eşi Alev Birgül, tüm çalışanlarına Anneler Günü’nde büyük bir sürpriz yaptı ve yaklaşık elli kişilik eğitim ve yönetim kadrosuna “altın” dağıttı!..

Fidol Anaokulu’nun bahçesinde düzenlenen Anneler Günü etkinliğinin ardından, tüm personeli toplantı bahanesiyle etkinliklerin düzenlendiği salonuna çağıran kurucu Faik Birgül, beş yıl önce birlikte yola çıktığı yönetim kadrosu, eğitim kadrosu, stajyer ve hizmetli çalışan ayırımı yapmadan, tüm çalışanlarına, Anneler Günü’nde büyük bir sürpriz yaparak, altın dağıttı!..Birer kırmızı gül ve mavi keseler içinde, birer altınla ödüllendirilen okul personeli, Fidol Okulları’nı çok daha iyi yerlere getirmek için, birlik ve beraberlik sözü verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.