Fikret Orman'ın Karaman Ziyareti Olay Oldu

Fikret Orman'ın Karaman Ziyareti Olay Oldu

Fikret Orman'ın Karaman'a yaptığı ziyaretin Ensar Vakfı'nda gerçekleşen tecavüz olayıyla aynı güne denk gelmesi ve daha önce tecavüzcü öğretmeni tanımadığını söyleyen fakat beraber çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkan Vali'yi ziyaret etmesi sosyal medyada t

2015 Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülleri Gecesi kapsamında dün 'yılın en hoşgörülü ve başarılı kulüp başkanı' ödülü almak için Konya'ya giden Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, bugün de bir okul açılışına katılmak üzere Karaman'a gitti. Okul açılışına giden Orman'ın aynı zamanda Vali Murat Koca'yı ziyaret etmesinin Karaman'da istismar davasının görüldüğü güne denk gelmesi sosyal medya kullanıcılarının tepkisine yol açtı.

Karaman'da bir okul açılışına annesiyle beraber katılan Orman'a As Başkan ve TFF ve Kulüpler Birliği nezdinde Beşiktaş Temsilcisi Deniz Atalay ve Vali Murat Koca ile Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan eşlik etti.

medyaege-fikret-orman

Beşiktaş başkanı, okul açılışı amacıyla gittiği Karaman'da il valisi Murat Koca'yı da makamında ziyaret ederek adına özel Beşiktaş forması hediye etti.

Daha önce Ensar Vakfı Öğrenci Yurdu'nda çocuklara tecavüz eden öğretmeni tanımadığını söyleyen Vali Murat Koca'nın öğretmenle beraber fotoğrafları çıkmıştı.  Ensar Vakfı'nda gerçekleşen olayın davasının bugün görülmesi ve aynı gün Orman'ın Vali'yi ziyaret etmesi sosyal medyada tepki uyandırdı.

Annesiyle beraber babasının adı verilen derslikleri gezdi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman annesiyle beraber gittiği Karaman'da vefat eden babası Abdulkadir Orman'ın adının verildiği dersliğin bulunduğu okulun açılışını gerçekleştirdi. Kırmızı kurdeleyi keserken alkışlanan Orman açılışın ardından merhum babasının verildiği dersliği annesi ve kendisine eşlik edenlerle beraber gezdi. Öğrencilerle de bol bol hatıra fotoğraf çektiren Orman'ın Vali'yi ziyareti ve okul açılış Beşiktaş'ın resmi sitesinde de yer aldı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.