Filistin'de can kaybı 370'e yükseldi

Filistin'de can kaybı 370'e yükseldi

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in yürüttüğü operasyonda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısının 370'e, yaralı sayısının ise 2 bin 200'e yükseldiğini açıkladı.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, dün sabah saatlerinde İsrail'e yönelik 'Aksa Tufanı Operasyonu' başlatmış, İsrail ise 'Demir Kılıçlar Operasyonu'yla karşılık vermişti. Çatışmalar devam ederken Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in saldırılarında can kaybının arttığını duyurdu. Açıklamada, 370 Filistinlinin hayatını kaybettiği ifade edilirken, yaralı sayısının ise 2 bin 200'e yükseldiği aktarıldı. Hayatını kaybedenler arasında 20 çocuk bulunduğu kaydedilen açıklamada, İsrail'in Gazze'deki yerleşim alanlarına yönelik saldırılarını sürdürdüğü kaydedildi.

İSRAİL: EN AZ 100 İSRAİLLİ GAZZE'DE ESİR

İsrailli yetkililer, en az 100 İsrail vatandaşının Gazze'de esir tutulduğunu söyledi. İsrailli yetkililer, çok sayıda vatandaşının esir alındığını açıklamış ancak şu ana kadar herhangi bir rakam vermemişti.

İSRAİL'DE ÖLÜ SAYISI 600'E YÜKSELDİ

İsrail tarafından yapılan açıklamalarda, hayatını kaybedenlerin sayısının 600'e yükseldiği kaydedildi. Açıklamada, 200'den fazla kişinin de yaralandığı aktarıldı.

ekran-alintisi-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.