Filiz Ceritoğlu Sengel: Festivalin başlıyor, hazır mısın Efes Selçuk?

Filiz Ceritoğlu Sengel: Festivalin başlıyor, hazır mısın Efes Selçuk?

Efes Selçuk Belediyesi, EFEST Geçmişi Hisset Geşeceği Keşfet Festivali düzenleyecek.

Medya Ege- Efes Selçuk Belediyesi 6-7-8 Eylül tarihlerinde EFEST Geçmişi Hisset Geleceği Keşfet Festivali düzenleyecek. Konser, kültür sanat, gastronomi, hediyelik eşya ve çocuk etkinliklerinin olacağı festivalde İzmirlileri yoğun bir program bekliyor.

GASTRONOMİ ÖN PLANDA

Yeni Türkü, Necati ve Saykolar ve Betül Demir'in sahne alacağı konserler pazar yerinde gerçekleşecek. EFEST'te konserler dışında gastronomi de ön plana çıkacak. Eski akşam pazarında yöresel lezzetlerin tanıtılacağı festivalde aynı zamanda üretici pazarı da kurulacak.

efes-selcuk-un-festivali-efest-basladi-4517.jpg

Hediyelik eşya stantları ise el sanatları sokağında açılacak. 6 Eylül tarihinde ise Efest Korteji Selçuk Belediyesi önünden pazar yerine kadar sürecek. 8 Eylül'de ise Atatürk Anıtı önünde Selçuk'un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü resmi töreni gerçekleştirilecek.

"HAZIR MISIN SELÇUK?"

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel EFEST ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Kurtuluşunun 100. Yılında gururla, coşkuyla... "Geçmişi Hisset, Geleceği Keşfet"... Festivalin başlıyor, hazır mısın Efes Selçuk?" ifadelerini kullandı.

fbeh2a8xwaax-zk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.