Finansal özgürlükle tanışın!

Finansal özgürlükle tanışın!

Türkiye’nin en yüksek işlem hacmine sahip finansal teknoloji girişimi Papara’nın beş filmden oluşan yeni reklam kampanyası yayında. 

Papara’nın getirdiği yeniliklerin, sektördeki açmazları nasıl yok ettiğinin anlatıldığı reklam filmlerinin baş rolünde, televizyon dizilerinin aranan yüzlerinden Alperen Duymaz yer aldı. YouthWorks (YW) imzası taşıyan ve çekimleri iki gün süren kampanyanın prodüksiyonunu Kala Film, yönetmenliğini ise Turgut Akaçık üstlendi.

Papara ile kontrolü eline al!

Serinin ana filminde Alperen Duymaz, arabasıyla ıssız bir arazinin ortasına geliyor ve gökyüzünden yağan dev rakamların altında finans sisteminin kullanıcılar üzerinde yaptığı baskıdan bahsediyor. Dev rakamların yer yüzüne çarpmasıyla oluşan görsel şölenin ardından, Alperen Duymaz finans sisteminin yarattığı kaostan Papara’nın kullanıcıları nasıl kurtaracağını anlatıyor ve tüm kaosu geri sarıyor.

Serinin ikinci filminde IBAN kullanmadan cep telefonu numarası ile para göndermenin kolaylığına vurgu yapılırken, üçüncü filmde ise Papara Cashback programı puancıklar üzerinden anlatılıyor. Dördüncü filmde ise Papara’nın getirdiği harcama takip kolaylığı gösteriliyor. POS makinelerinin ne kadar demode kaldığına gönderme yapılan beşinci filmde ise Papara QR ile ödeme alma özelliğinin avantajları işleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.