Firefox için önemli bir güncelleme geldi!

Firefox için önemli bir güncelleme geldi!

Mozilla yayınlamış olduğu yeni güncellemeyle Firefox kullanıcılara bir takım önemli özellikler sundu. Yayınlanan yeni güncelleme, ciddi performans iyileştirmeleri, karanlık mod, ve üçüncü taraf reklam izleyicilerini engellemesi ile ön plana çıkıyor.

Mozilla, Firefox 62 güncellemesi birçok yeniliği mobil ve masaüstü kullanıcılarına sunuyor. Yeni Firefox 62 güncellemesiyle, macOS sürümünde otomatik karanlık modu kullanıcıları karşılıyor.  macOS 10.14 güncellemesiyle gelecek olan koyu renk modunu açtığınızda, 62 sürümü ile gelen karanlık mod  otomatik olarak etkinleştirilebilecek.

Yeni güncellemeyle gelen bir diğer yenilikse yer imleri, sekmeler ve şifrelerin cihazlar arasında eş zamanlanmasına olanak sağlayan Sync‘in masaüstü sürümüyle bağlantısı kesildiğinde popüler internet tarayıcısı, profilinizi temizlemek isteyip istemediğinizi soracak. Böylelikle önemli bilgileriniz rahatlıkla korunabilecek.


Yeni sürüm Android ve iOS için de indirilebilir olduğunu da belirtelim. Mozilla kullanıcılarına daha güvenli internet deneyimi yaşatmak adına bildiğiniz üzere, geçtiğimiz haftalarda üçüncü taraf reklam izleyicilerini engelleyeceğini duyurmuştu. Yayınlanan yeni güncellemeyle reklam izleyicilerini otomatik olarak algılayarak engelleyecek olan Firefox, mobil tarafta da önemli yenilikleri ile ön plana çıkıyor.

Birçok yazı tipiyle Firefox, tek bir dosyayla tipografiler oluşturmaya olanak sağlayacak. Bu yenilik ile birlikte metin bakımından yoğun ve birden fazla yazı tipinin bulunduğu internet siteleri artık daha hızlı bir şekilde yüklenebilecek.

İnternet tarayıcısının Android sürümüyle kullanıcılar daha hızlı ve akıcı bir internet tarayıcısı deneyimi yaşayacaklar. Uygulamanın Android versiyonunda, hızlı sayfa kaydırma ve iyileştirilmiş yükleme süresi bizleri karşılıyor. Böylece Android kullanıcıları, internette daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde gezebilecekler. Üçüncü taraf reklam izleyicilerinin engellenmesi de sayfaların daha hızlı yüklenmesine yardımcı olduğunu görmekteyiz

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.