First Class'tan çalışanlarına çok yönlü iletişim eğitimi

First Class'tan çalışanlarına çok yönlü iletişim eğitimi

Kalite çıtasını yükseltmek ve sektöre farklı yaklaşımlar getirmek amacıyla kurum içi çok sayıda eğitim gerçekleştiren First Class Trust Union, şirket bünyesinde hizmet veren proje satış ve gayrimenkul danışmanlarının iletişim becerilerini yükseltmek amacı

Müşteri ilişkileri, satış esnasında uygulanması gereken iletişim teknikleri ve kişisel imaj geliştirme üzerine bilgilerin verildiği eğitimde çalışanlar kendi aralarında oyunlar oynayarak kuramsal bilgileri pratiğe çevirme şansı yakaladı.

EN BÜYÜK YARA İLETİŞİM EKSİKLİĞİ

First Class Trust Union'da verdiği eğitimin ayrıntılarını aktaran Eğitmen Burcu Metinkale, sektördeki en büyük yaranın iletişim eksikliği olduğunu dile getirdi. Başarılı bir satış için en önemli koşullardan birinin danışmanların alıcıyla doğru iletişim kurması olduğunu aktaran Metinkale “First Class sektörün öncü kurumlarından biri olarak bu eksiği gidermek adına harekete geçti ve bünyesinde iletişim eğitimleri vermeye başladı. Bu sektör adına güzel bir gelişme. Eğitimimize ayrıca kişisel imaj oluşturma da dahil. Çünkü gayrimenkul sektörü son yıllarda büyük bir imaj kaybına uğradı ve bundan da sahada en çok etkilenen kesim gayrimenkul danışmanları. Günümüzde gayrimenkul danışmanları iyi satış yapabilmek için düzgün bir imaj oluşturmak zorunda. Bundan dolayı eğitimimiz içinde gayrimenkul danışmanlarının kişisel imajlarını oluşturmalarındaki püf noktalarına da değiniyoruz” diye konuştu.

 

DİĞER SEKTÖRLERDEN FARKLI

 

Verdiği eğitimlerin gayrimenkul danışmanlarının cirolarına doğrudan etki eden eğitimler olduğunu vurgulayan Eğitmen Burcu Metinkale, gayrimenkul satışlarında kurulan iletişimin diğer sektörlerden önemli bir farkı olduğunu da hatırlattı.

Gayrimenkul alımının birçok insan için hayatının en önemli kararı olduğunun altını çizen Metinkale “İnsanlar bütün hayatları boyunca yaptıkları birikimi bir kişiye teslim ediyorlar. Bundan dolayı çok hızlı güven vermeniz ve insanlara akıllı bir yatırım yaptıklarını en doğru şekilde anlatmanız gerekiyor. Kişisel imaj ve görüntüyle bunu yansıtabilmeleri gerekiyor. Tüm bunlardan dolayı gayrimenkul sektöründe kurulan iletişim çok yönlü bir şekilde farklılaşıyor” ifadesini kullandı.

BAŞARININ SIRRI DOĞRU EĞİTİMDE

Kurum içi verdikleri iletişimin önemine dikkat çeken First Class Trust Union Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay da, eğitimlerle birlikte çalışan kalitelerinin ve donanımlarının arttığını söyledi.

Kurum içi eğitimlerde en önemli unsurun doğru eğitimi seçmek olduğunu kaydeden Okay sözlerini şu şekilde sürdürdü: “İhtiyacımız olan çok net eğitimleri sade bir şekilde veriyoruz. Çalışanlarımız da bunu alıyorlar ve uyguluyorlar. Diğer yandan kurumumuza birini katarken sadece katmak için değil, kurumumuzun uzun dönemli bir parçası olması için alıyoruz. Bu da kurumumuzla çalışanlarımızın bir aile olmasını ve verdiğimiz eğitimlerin başarıya ulaşmasını sağlıyor”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.