Fitre ve zekatlar, onkoloji hastaları ve yakınlarına...

Fitre ve zekatlar, onkoloji hastaları ve yakınlarına...

Kitvak, 3.büyük eseri Dokuz Eylül Üniversitesi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ni İzmir’e kazandırabilmek için Ramazan Bağışları, fitre ve zekâtlarınızı bekliyor

Kitvak (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı) ikinci hasta ve hasta yakınları konukevini Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kazandırmak amacıyla çalışmalarını hızlandırırken, Vakıf Başkanı Ramazan Soncul, hayırseverlere kutsal Ramazan ayı dolayısıyla fitre ve zekatlarıyla, Ramazan bağışlarıyla "Destek" çağrısında bulundu. Soncul, "Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde hizmete girecek Kitvak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. İzmirli hemşehrilerimizin fitre ve zekâtlarıyla, Ramazan bağışlarıyla zor koşullarda onkoloji hastalığı ile mücadele eden çocuklarımıza ve yakınlarına umut olmalarını bekliyoruz. Haydi hep birlikte daha çok ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürelim" dedi.

Tüm İzmirliler'in sahip çıkıp destek vermesiyle Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi ve EÜ KİTVAK Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi'ni hizmete sunan KİTVAK, üçüncü büyük eseri olacak DEÜ - KİTVAK Konukevi Projesi'ni bir an önce hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürürken, onkoloji tedavileri devam eden başta çocuklar olmak üzere hasta ve hasta yakınlarına yönelik gerçekleştirdiği etkinleri için de hayırsever ve bağışçıları ile birlikte “umut” olmaya devam ediyor.

DESTEK ÇAĞRISI

Soncul, "Kitvak’a yapılacak her türlü bağış, kanserle mücadele eden başta çocuklarımız olmak üzere onkoloji hastaları ve yakınlarına moral vermek, onları mutlu etmek ve tedavileri süresince ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılamakla birlikte hastanelerimize demirbaş temininde kullanılmaktadır. Manevi iklimin yoğun olarak yaşandığı şu günlerde gelecek fitre ve zekâtlar, Ramazan bağışları konukevi inşaatımızı hızlandıracak, hastane bahçelerinde, sokaklarda, ağaç altlarında,  hastane koridorlarında, merdivenlerde gecelemek zorunda kalan ihtiyaç sahiplerine uzanan yardım eli olacaktır” diye konuşurken,  Kitvak’ın bugüne kadar büyük küçük tüm etkinlik ve projesini bağışçı ve hayırseverlerin desteği ve katkısıyla hayata geçirdiğini, yine bu yüce gönüllü insanların fitre ve zekâtlarıyla destek olmalarını beklediklerini ifade ederken kutsal Ramazan ayının barış, sevgi, birlik, beraberlik ve iyiliklere vesile olmasını diledi.

KİTVAK RAMAZAN BAĞIŞLARI, FİTRE-ZEKÂT BANKA HESAP NUMARASI

Kitvak’a fitre ve zekâtlarıyla bağışta bulunmak isteyen hayırseverler, vakfın Talatpaşa Bulvarı No.34 K.3 Olgun Apt Alsancak İzmir adresinden bağış makbuzu karşılığı bizzat bağışta bulunabilecekleri gibi Halk Bankası Konak Şubesi 16000008 No’lu KİTVAK hesabına ya da IBAN No ile IBAN TR74 0001 2009 7340 0016 0000 08 fitre ve zekâtlarını yatırabilirler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.