Flaş! Antalya'da patlama

Flaş! Antalya'da patlama

Olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi.

 Antalya Ticaret ve Sanayi odasının Çevreyolu üzerindeki binasında bu sabah  08.50 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz öğrenilemezken, olay yerine ambulanslar  sevkedildi. Antalya ATSO binasında meydana gelen patlamada yaralananlar olduğu bildirildi.

ATSO binasındaki patlamaya otoparkta bulunan bomba yüklü bir aracın neden olduğu ileri sürülüyor. Ancak yetkililer böyle bir bilgiyi  henüz doğrulamıyor..

ATSO BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

ATSO Başkanı Davut Çetin, Otoparkta bir araç patladı. Ciddi durum yok, can kaybı yok

MENDERES TÜREL'DEN İLK AÇIKLAMA

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel: "Hayati tehlike içeren hernagi bir durum söz konusu değil. Yaralılar da birkaç cam sıyrığı dışında 10-12 civarında, tehlike söz konusu değil. Patlamanın nedeni emniyet birimleri değerlendiriyor. Dünyanın en önemli organizasyonlar, Antalya'da en ufak güvenlik tehlikesine yol açmadan tamamlandı. Kimsenin olmadığı, şehirden uzak binada, böyle bakınca bir terör eylemi gibi durmuyor. Ama her türlü araştırma yapılıyor. Bugün öğlen saatlerinde Ticaret Odası'na bir ziyaretim sözkonusuydu, bu ziyaretimizi gerçekleştireceğiz" dedi.

CNN Türk canlı yayınında tamamen yanmış bir aracın olduğunu söylendi.Çevredeki bina ve araçlar da zarar gördü.  

CNN Türk'e bağlanan görgü tanığı "Ne olduğunu anlayamadık, bütün camlar indi, hepimiz kanlar içindeyiz şu anda!" dedi.
 
MENDERES TÜREL KONUŞMA YAPACAKTI
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, öğleden sonra ATSO Başkanı Davut Çetin'i makamında zirayet edecek ve saat 15.00'de meclis toplantısında işadamlarına konuşacaktı. Yaklaşık 150 işadamının katıldığı bu toplantı, yıllardır sabah yapılırken, geçen son toplantıda alınan kararla öğleden sonra yapılmasına karar verilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.