Flaş gelişme! Ali Tezel gözaltına alındı

Flaş gelişme! Ali Tezel gözaltına alındı

Emeklilik konularındaki uzman tavsiyeleriyle bilinen Sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel gözaltına alındığını sosyal medya hesabından duyurdu

Tezel, soysal medya hesabı üzerinde terör örgütünü destekleyici paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle bu sabah İstanbul’da gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca yürütülen bir soruşturma kapsamında, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel bu sabah gözaltına alındı.

Tezel'in, sosyal medya hesabından terör örgütü FETÖ propagandası yapmak ve bu örgütü destekleyici mesajlar attığı gerekçesi ile gözaltına alındığı öğrenildi. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne getirilen Tezel'in ifadesinin ardından savcılığa sevk edilmesi bekleniyor.

Sabahın erken saatlerinde polis tarafından gözaltına alınan Ali Tezel’e herhangi bir açıklama yapılmadı.  Ali Tezel gözaltına alınmasını sosyal medya hesabından duyurdu. Tezel “Gözaltına alınıyorum sebebini bilmiyorum” dedi.

163957_746x181.png
ALİ TEZEL KİMDİR?

1966 yılında İzmir Ödemiş’te doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü’nü bitirdi. SSK’da müfettiş yardımcılığı görevini yürüttü. 1998 yılında Sigorta Müfettişliği’ne atandı. 2004 yılından, görevden alındığı 2007 yılı Ekim ayına kadar da Grup Başkanı olarak görev yaptı.

2008 tarihinde memuriyetten ve müfettişlikten istifa etti. Akşam Gazetesi, SKY Türk Televizyonu, NTV, Habertürk gibi basın yayın kuruluşlarında uzun yıllar süren sosyal güvenlik programlarına imza attı ve bu alanda yazılar kaleme aldı.

Ali Tezel halihazırda Tele1 kanalında ‘Ali Tezel’e soralım’ programında sosyal güvenlik sorularını yanıtlıyor. Tezel’in aynı zamanda sosyal güvenlik sorularını yanıtladığı bir irtibat bürosu da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.