Flaş Gelişme: Polis Memuru Hayatını Kaybetti

Flaş Gelişme: Polis Memuru Hayatını Kaybetti

Olayda ağır yaralanan Yunus Timlerinde görevli polis memuru Mustafa İnal, Ege Üniversitesi'nde yapılan ameliyatta vücudundan 4 kurşun çıkan İnal, yoğun bakımda yaşam mücadelesini kaybetti.

Halil İbrahim Karabıyık - İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde bir eğlence merkezinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı silahlı kavga çıktı. Kavgda ağır yaralanan yunus timlerinde görevli polis memuru 33 yaşındaki Mustafa İnal hastanede hayatını kaybetti. 


Edinilen bilgilere göre, Cemal Gürsel Caddesi'nde gece saatlerinde bir eğlence merkezinde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahlı kavga çıktı. Kavgada iş yeri sahibi Günay Kılıç, Senem Alptuğ(37) ve Yunus timlerinde görevli polis memuru Mustafa İnal(33) ağır yaralanırken, Halil Kaya ise olay yerinde hayatını kaybetti.Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından İnal ve Alptuğ'u Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, İş yeri sahibi Kılıç ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Kılıç, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.


Vücudundan 4 kurşun çıktı


Olayda ağır yaralanan polis memuru İnal, kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi'nde ameliyata alındı. Sabah 11:00 sıralarında ameliyattan çıkan İnal'ın vücudundan 4 kurşun çıktığı öğrenildi. Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan İnal, kısa bir süre sonra yaşam mücadelesini kaybetti. Mustafa İnal'ın hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları hastanede sinir krizi geçirdi. 


Olayla ilgili başlatılan soruşturmada, Cinayet büro ekipleri mekanın kamera kayıtlarını incelemeye aldı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.