Flaş gelişme... Tahir Şahin istifa etti!

Flaş gelişme... Tahir Şahin istifa etti!

"Konu Menemenspor ise gerisi teferruat" dedi; istifasını açıkladı.

Selcan Öztürk - Başkan Şahin, başkanlık görevinden istifa ettiğini duyururken, istifa gerekçesi olarak aldığı 1 yıl 3 aylık cezayı gerekçe gösterdi.

İSTİFASINI AÇIKLADI

Tahir Şahin Menemenspor kulübünün geleceği adına istifasının nedenini açıkladı.

"Benim Menemenspor Kulübü Başkanlığı yapma şansım yok olarak gözüküyor,1 numaralı fıkraya göre yer alan kişinin hapis cezasında çarptırılması olarak yer alıyor. Seçme ibareti ve anayasaya aykırı olduğu,buna görede benim seçme seçilme hakkım duruyor. Bu noktada çeşitli görüşler var yapabilirsinde yapamazsında. Burada esas olan benim başkanlığım değil mahkeme sürecim. Ben değil konu Menemenspor,ben kendi ismimden dolayı Menemensporumuzu kamuoyunda tartıştırmayacağım. Bundan sonra Menemenspor şampiyonluklarla,tranferlerle konuşulacak.Bu sebeple ben  Menemen Yönetim kurulundan istifa ettim ve kuruldan biri yönetimi alacak ve biz Menemenspor olarak yolumuza devam edeceğiz. Menemenspor'u daha yukarı nasıl taşırız olarak düşünüyoruz diğerleri gibi kendi menfaatimizi düşünmeyeceğiz. Esas olan Menemen ve Menemenspordur. Yönetim kurulu kararıyla bu anlayışla bu süreci götüreceğiz. 

YENİ HOCA ESKİ ALTAYLI

Abdullah Ercan'ın istifasından sonra yeni hoca arayışında olan Menemenspor Kulübü yeni hocasını buldu. Tahir Şahin şu sözlerle açıkladı.

"Bu sürede Abdullah Ercan'da basına istifasını yazmıştı,bizde o günden sonra başka bir hoca arayışı içerisine girdik, yeni bir hocayla söz kestik. Yeni hocamız,eski altaylı Ramazan Kurşun'lu oldu" dedi.

BELEDİYEDEN BORÇ ÖDENEĞİ

Haciz konularıyla zo zamanlar geçiren Menemenspor Kulübüne Belediye Başkanı Serdar Aksoy'dan söz verildi.

 Eğer hacizler kalkmazsa Menemenspor ikinci bir darbeye gidiyor olacak.

Tahir Şahin borçlarla ilgili ödenek sonunda" kötü bir şey yaşamayacağız yaşatmayacağız ve biz bu işi yaparken belediyeninde önünü açıyoruz" dedi. Akşam üstü 5'e kadar bu sorun çözüleceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.