Flex Life'tan Ev Sıcaklığında Otel Konforu

Flex Life'tan Ev Sıcaklığında Otel Konforu

BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Flex Life Studio, ev sıcaklığında ve beş yıldızlı otel konforunda bir yaşam sunacak.

3 bin 500 metrekarelik arazi üzerine kurulan ve 157 konuttan oluşan Flex Life Studio, sosyal donatılarıyla dikkat çekiyor.

Modern mimari tasarımıyla, yaşam ve motivasyonu yükseltmeye dönük yapılara imza atmayı hedeflediklerini belirten BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, “Flex Life Studio, beş yıldızlı otel konforunda ve bir ev sıcaklığında yaşayanların tamamen başarıya odaklanabilmeleri için her detayın düşünüldüğü yüksek standartlara sahip bir yaşam alanı olarak tasarlandı” dedi.

Flex Life Studio'nun, geniş sosyal olanaklara sahip olduğunu hatırlatan Yavuz, “Projemizde ders çalışma alanı, market, cafe, havuz, spor alanları, oyun salonları, kapalı otopark, fitness, yüzme havuzu, oyun salonu, cep sinema, sauna, bilardo, masa tenisi, tek pota basket sahası, genel kullanım alanları bulunuyor. Flex Life Studio'da oturanlar yalnızca bir evin değil, bir yaşam biçiminin de sahibi olacak. Evlerinde adeta bir otel konforunda yaşayacaklar” diye konuştu.

Giderek yoğunlaşan nüfusun, yapılaşmayı artırdığını ve özellikle çocuklar için güvenli oyun alanları ve otopark ihtiyacının yaşandığını belirten Ali Yavuz, “24 saat güvenlikli, yeşil alanlar, havuz, park, otopark ve spor sahalarını barındıran siteler artık ailelerin birinci tercihi. Anne - babalar çocuklarının site içinde güvenle vakit geçirmesini istiyor. Bir diğer önemli konu da, evlerin eğitim kurumlarına olan yakınlığı. Servis ücreti ödemek istemeyen aileler, artık okullara yakın sitelerde ev alıyor” ifadesini kullandı.

Özellikle üniversite öğrencilerinin barınmanın yanı sıra; sosyal alanlar ve akademik kariyerleri için uygun bir ortam beklentisi içinde olduğunu da vurgulayan Yavuz, günümüzde her ihtiyaca cevap veren otel konseptindeki yapıların öne çıktığını dile getirdi.

MERKEZİ KONUMDA, YATIRIMCILAR İÇİN ÇOK CAZİP...

Flex Life Studio'nun ulaşım olanaklarıyla da öne çıktığını belirten BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, projenin Katip Çelebi Üniversitesi'ne 750 metre, İzban'a 100 metre, otoyola 1 km ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesine de çok yakın konumuyla şimdiden talep gördüğünü söyledi. Yavuz, Flex Life Studio'da konutları 2017 sonunda sahiplerine teslim edeceklerini kaydetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.