Flexlife Studio'ya Güvenenler Tapularını Aldılar

Flexlife Studio'ya Güvenenler Tapularını Aldılar

BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Flexlife'ın Satış Müdürü Ahu Pınar Tekşen, Flexlife Studio'yu seçen 40'tan fazla müşterinin tapularını aldığını söyledi.

BYY İnşaat'ın yıllar içinde edindiği birikimi müşterilerine güven olarak yansıttığını belirten Tekşen, 157 konuttan oluşan Flexlife Studio'da inşaatın üçte biri tamamlanırken; satış oranının da yüzde 50'ye yaklaştığını kaydetti.

Daire satışındaki en önemli noktanın tapu olduğunu vurgulayan Ahu Pınar Tekşen, “Yeni başlayan bir projede kat irtifaklı tapunun olup olmadığı ve tapu devrinin yapılabilmesi çok önemlidir. Bitmiş yapılarda ise oturma raporunun alınıp alınmadığı araştırılmalıdır. Tapu aynı zamanda karşılıklı güvenin en temel öğesidir. Tapu, satın alınan gayrimenkulde bir sorunun olmadığını ispatlar. Tapuyu aldığınızda artık orası size ait demektir. Katınızı, dairenizi tam olarak öğreniyor ve ileride yaşanabilecek sorunları da baştan önlüyorsunuz. Ancak tapunuz yoksa hep bir riskiniz mevcuttur” diye konuştu.

BYY inşaat verdiği tapuların projeye duyulan güveni daha da artırdığını belirten Tekşen, İş Bankası ve Garanti Bankası garantörlüğünde 0.74'ten başlayan faiz oranlarında kredi kullandırdıklarını da sözlerine ekledi.


EN KAZANÇLI YATIRIM

Flex Life Studio'nun yatırımcılara gelecekte kazandıracağı avantajlar hakkında da bilgi veren Ahu Pınar Tekşen, projenin Çiğli'nin en merkezi konumunda yer aldığını söyledi.

Çiğli bölgesinin İzmir'in yeni çekim merkezi alanı olduğuna dikkat çeken Tekşen, kent içinde arsa üretilemediğinden dolayı yatırımların şehrin kuzey aksına yöneldiğini hatırlatarak, “Bu bölgede üretilen projeler üretici açısından ucuza mal olduğu gibi yatırımcı açısından kısa vadede önemli getiri sağlıyor. İstanbul - İzmir Otoyolu'un ve İzmir - Ankara Hızlı Tren Hattı'nın bitmesiyle de İzmir'e talebin artacağını düşünürsek yatırımcıların büyük oranda kar edeceklerini söylemek yanlış olmaz. Bölgenin değişen ve gelişen çehresi, sosyal donatı alanlarının çokluğu ve büyüyen kentin yeni merkezi olması da İzmirliler'i bölgeye çekiyor. Flexlife Studio'yu tercih edenler çok kısa zaman diliminde çok daha fazla kazanç elde edecekler” ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.