Foça ADD Anıtkabir'de

Foça ADD Anıtkabir'de

Foça Atatürkçü Düşünce Derneği, Anıtkabir'i ziyaret etti.

Foça Atatürkçü Düşünce Derneği kuruluşunun 26’ncı yıl dönümünde, Şube Başkanı Ali Altunbahar ‘ın başkanlığında, üye grubu ve ortaokul-lise ve üniversite öğrenci grubu ile birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkezi'ni ziyaret etti.

foca-add-4.jpg

Ziyaretçi heyeti Anıtkabir’e giderek, mozoleye çelenk koyup 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün anıtına çiçekler bırakarak saygı duruşunda bulundu. Başkan Altunbahar şeref defterini imzaladı.

Heyet daha sonra sırasıyla;

Anıtkabir Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi'ne, Anadolu Medeniyetleri Müzesi'ne, ilk meclis binasına (Kurtuluş Savaşı Müzesi), II. Türkiye Büyük Millet Meclisi binasına (Cumhuriyet Müzesi) gitti.

foca-add-2.jpg

Ali Altunbahar, Anıtkabir Şeref Defteri'ni de imzaladı. Altunbahar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ulu Önder, Büyük Atatürk,

Cumhuriyetimizin 100’üncü, Derneğimizin 26’ncı kuruluş yıldönümü nedeniyle Foça Atatürkçü Düşünce Derneği Üyesi arkadaşlarımla birlikte, size ve ilkelerinize bağlılıklarımızı arz etmek için yüksek huzurunuzdayız.

En büyük eseriniz olan Türkiye Cumhuriyeti’ni; Yüce sahsınıza, ilke ve devrimlerinize yürekten bağlı ve sadık kalarak korumak azim ve kararlılığı içindeyiz.

Bu emanetinize layık olmak ve Cumhuriyetimizin yücelmesi, aziz milletimizin huzur ve refahı için yılmadan çalışacağız.

Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerine sıkı sıkıya sarılan ve açtığın yoldan, kurduğun ülküden, gösterdiğin yoldan ayrılmayan Foça Atatürkçü Düşünce Derneği Üyeleri olarak aziz hatıran önünde saygıyla eğiliyoruz.

Ruhun şad olsun."

foca-add-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.