Foça Belediyesi eski başkanı Nihat Dirim, hayatını kaybetti

Foça Belediyesi eski başkanı Nihat Dirim, hayatını kaybetti

Foça’da 1989-1999 yılları arasında Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve bir süredir tedavi gören Nihat Dirim, vefat etti. Cenazesi, 5 Nisan Salı, saat 11.00’de Foça Demokrasi Meydanında yapılacak ve öğle namazını müteakiben Fatih Cami'nden kaldırılacak

Nilda Altın- 1989-1999 yılları arasında Foça Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve Foça'nın efsane belediye başkanlarından biri olarak bilinen Nihat Dirim, hayatını kaybetti. Dirim’in bir süredir hasta olduğu ve tedavi gördüğü belirtildi. Nihat Dirim’in cenaze töreni 5 Nisan Salı günü saat 11.00’de Foça Demokrasi Meydanında yapılacak, cenazesi öğle namazını müteakiben Fatih Cami’nden kaldırılacak.

foca-seals-nihat-dirim-2-1320x990.jpg

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, sosyal medya hesabından yayınladığı taziye mesajında "Çok kıymetli büyüğümüz, değerli insan, Belediye Başkanımız Sayın Nihat Dirim'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hepimizin başı sağ olsun. Asla unutulmayacaksın." ifadelerini kullandı.

foca-belediye-baskani-fatih-gurbuz.jpg

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ise mesajında "Cumhuriyet Halk Partisi'ne büyük emekler vermiş, 1989-1994 yılları arasında Foça Belediye Başkanlığı da yapan değerli büyüğümüz Nihat Dirim'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum." ifadelerine yer verdi.

buca-belediye-baskani-erhan-kilic-kaza-gecirdi-h268057-ecdb9.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.