Foça HAYAD'da Kuruoğlu Bayrağı Devretti

Foça HAYAD'da Kuruoğlu Bayrağı Devretti

İzmir’in Foça İlçesi’nde 10 yıldır faaliyetlerini sürdüren Hayvanlara Yardım Derneği'nin kuruluşundan beri derneğin başkanlığını yapan Prof. Dr. Huriye Kuruoğlu görevini Serhat Güner ve arkadaşlarına devretti.

HAYAD’ın kuruluşundan beri 10 yıldır başkanlığını yapan Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi (emekli) öğretim üyesi Prof. Dr. Huriye Kuruoğlu yaptığı konuşmada kendisine destek veren yönetim kurulundaki arkadaşlarına, dernek üyelerine, dernek dışı kişi ve kurumlara teşekkür etti. Derneğin yeni bir enerjiyle yola devam etmesi gerektiğine inandığını ve her zaman HAYAD’ın bir ferdi olarak kalacağını belirterek görev almayacağını açıkladı.

huriye-kuruoglu.jpg

Yeni Başkan Serhat Güner

Yönetim kurulu faaliyet ve denetim kurulu raporlarının okunup oylanmasının ardından yeni yönetim kurulu için seçime geçildi. Tek listeyle girilen seçimde üyelerin tamamının oyuyla Serhat Güner yeni başkan olarak seçildi. Yönetim kurulu Elif Çakır, Osman Nejat Ercümen, Paula Somersan ve Leyla Olcay Parchmann’dan, Denetim Kurulu Necdet Özkesen, Handan Sabır ve Fulya Baykal’dan oluştu.

1-yeni-yonetim.jpg

Kuruoğlu Onursal Başkan

Serhat Güner’in teşekkür konuşmasının ardından bazı üyeler dilek ve temenniler bölümünde söz alarak Prof. Dr. Huriye Kuruoğlu’nun Onursal Başkan olarak payelendirilmesini önerdiler. Teklif oy birliği ile kabul edildi. Duygulanan ve tüm arkadaşlarına teşekkür eden Huriye Kuruoğlu salondan çiçeklerle uğurlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.