Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü veda etti!

Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü veda etti!

 Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel AKAR veda mesajı yayınladı.

4.5 yıl Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan başarılı sevilen müdürü  Yüksel AKAR İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrine araştırmacı olarak atandı Foça ilçe milli Eğitim Müdürlüğüne Süleyman Menek atandı. Akar görevden ayrıldığı gün bir mesaj yayınlayarak veda etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel AKAR'ın Veda Mesajı ise şöyle;

"Yaklaşık 4.5 yıldır yürüttüğüm Foça İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü görevimden bugün itibarı ile  ayrılmış bulunmaktayım.

 Bu süre içerisinde tüm öğretmenlerimiz, idarecilerimiz, Okul Aile Birliği üyelerimiz, çalışma arkadaşlarım ve çalışanlarımızla birlikte  Foça'ya hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk.

Önceliğimiz her zaman geleceğimiz, ümidimiz olan çocuklarımız oldu.  Çünkü biz onlar için vardık. "Eğitim, çocuğa sevgi ile başlar; en çok sevilen öğretmen, en çok seven öğretmendir." düşüncesini özümseyerek çalıştık. Görev ve sorumluluklarımızı yerine getirirken bir ekip olduğumuzu hiç unutmadan fedakârlıklarda bulunduk.

Eğitim, uzun vadede ürün veren, zor ve bir o kadar da emek isteyen bir süreç ve gönül işidir. Bizler, verdiğimiz emeği hoşgörü sahibi, aydın, okumaya önem veren bir toplum ortaya çıktığında göreceğiz. Birlikte hizmet ettiğimiz süre içersinde;

1-Yenifoça Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünün açılması ve faaliyete geçmesi,

2-Yenifoça Spor Lisesinin açılması  ve pansiyonunun hizmete girmesi,

3-Cemil Midilli MTAL bünyesinde Yenilenebilir Enerji bölümü açılması ve öğrenci alımına başlanması,

4-Eski Foça Öğretmenevi binasının restorasyonu ve Foça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasının taşınması,

5-Foça Adalet Mesleki Eğitim Merkezinin açılması,

6-Foça merkezde hayırsever ve yerel yönetim destekli anaokulu binasının yapımına başlanması, ruhsat aşamasına getirilmesinde değerli ekip arkadaşlarımın destekleriyle gerçekleştirdik.

Meslek hayatımda kariyer yolculuğuma 4.5 yıllık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ünvanını katmış ve mesleki alanda  tecrübe kazanmış bulunmaktayım. Bu makama gelişimde desteklerini esirgemeyen  ve bu makama layık gören başta 24. Dönem İzmir Milletvekili ve İzmir Ak Parti Kurucu İl Başkanı Av. Ali AŞLIK ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Hamza DAĞ'a teşekkür ediyorum. Makamlar gelir geçer. Onlar birer emanettir. Aslolan bulunduğun yerdeki duruşunuzdur.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrine araştırmacı olarak atanmış bulunmaktayım. Bunu mesleki hayatımda akademik ve kariyer yolculuğumun artarak devam etmesi için bir fırsat olarak değerlendirmekteyim. İzmir 3. Asliye Ticaret Mahkemesinde tarafıma tevdi edilen konkordato komiserliği  ve Tüketici mahkemelerinde bilirkişilik görevlerine devam edeceğim.

Yerime Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak ataması yapılan değerli dostum ve kardeşim  sayın Süleyman MENEK'a yeni görevinde başarılar dilerim. Her daim yanında olacağımın özellikle  bilinmesini isterim. İlçeyi aldığı yerden bir adım ileriye götüreceğine inanıyorum.

Foça'da sayısız dost ve arkadaş kazandım. Foça her yönüyle bana güzel şeyler kazandırdı. Hayatımda önemli bir yer işgal etti. Beni bağrına bastı....

Bu duygu ve düşüncelerle 4.5 yılda ilçemizde eğitim adına yapılanlara desteklerinden dolayı şahsım ve kurumum adına, bize güven ve destek veren başta Foça Kaymakamı sayın Ali ÇETİN olmak üzere hayırseverimiz Reha Necla Midilli Vakfı yönetim kurulu başkanı sayın Ali Haydar ÇELEBİ, Foça Belediye başkanına ve  eğitim için katkılarını esirgemeyen tüm hayırseverlere, işbirliği yaptığımız kurumlarımıza, okul müdürlerimize  ve özellikle  çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Hoşça kal Foça..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.