Foça Kitap Günleri, Beşkapılar Kalesi'nde devam ediyor

Foça Kitap Günleri, Beşkapılar Kalesi'nde devam ediyor

Foça Belediyesi, Foça Kitap Kulübü ve Sakin Kitap işbirliğiyle düzenlenen 3. Foça Kitap Günleri, Beşkapılar Kalesi'nde devam ediyor.

Kitap Günlerinin açılışı, ünlü şair ve yazar Ataol Behramoğlu ile müzisyen Haluk Çetin'in müzikli söyleşisiyle yapıldı. 23 Haziran Cuma akşamı gerçekleşen buluşma, sanatseverler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

foto-3.jpg

İkinci gün usta yazar Hidayet Karakuş’un söyleşisiyle devam etti. Karakuş, son romanı ‘‘Bana Bir Resmini Yolla’’nın yazım süreci hakkında bilgi verdi. Yazar Recep Bozkurt’un soruları ve yorumları da söyleşiye değer kattı. Kitapseverler, yazarın eserlerini ve yazım deneyimlerini yakından tanıma fırsatı buldu.

foto-4.jpg

Üçüncü günde yazar ve şair Ali Lidar ile yazar Ozan Çolak’ın imza etkinliği gerçekleşti. Kitapseverler, yazarlarla bir araya gelip kitaplarını imzalatma şansını yakaladı.

Foça Kitap Günleri, edebiyat severleri bir araya getirerek kitap dünyasının zenginliklerini paylaşma ve tartışma imkanı sunmaya devam ediyor. Beşkapılar Kalesi’nin tarihi atmosferi, etkinliğe ayrı bir renk katıyor. Kitap günleri, Foça’nın kültürel hayatını canlandırırken aynı zamanda edebiyatın ve okumanın önemini vurguluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.