Foça Kitap Günleri'nde imza buluşması

Foça Kitap Günleri'nde imza buluşması

Yazar ve Şair Hasan Öztoprak ile Şair Kemal Çiftçi 3. Foça Kitap Günleri kapsamında, düzenlenen imza gününde Foçalılarla buluşuyor.

MEDYA EGE - Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Yazar ve Şair Hasan Öztoprak ile Şair Kemal Çiftçi'nin 3. Foça Kitap Günleri kapsamında imza buluşması düzenleyeceğini duyurdu. 7 temmuz cuma günü saat 20.30’da düzenlenecek olan buluşma, Beşkapılar Kalesi'nde gerçekleştirilecek.

f0bfgmswyae7iua.jpg

HASAN ÖZTOPRAK KİMDİR?

Yazar Hasan Öztoprak 17 Aralık 1957 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Sonradan Marmara Üniversitesine dönüştürülen İİTİA Siyasal Bilimler Fakültesinden 1982 yılında mezun olmuştur.
15 yılı aşan politik faaliyetleri süresince defalarca gözaltına alınarak üç defa tutuklanmış, hapis yatmıştır. Edebiyat yolculuğuna şiirle başlamıştır.
İlk şiirleri 1984 yılında Yönelişler dergisinde yayımlandıktan sonra birçok dergide şiirleri ve yazıları yayımlanmıştır.
1990-2007 yılları arasında yayın sektöründe idari ve editoryal görevlerde bulunan Hasan Öztoprak'ın, bu süreçte hakkında üç defa dava açılmış ve DGM'de yargılanmıştır.
2007 yılının Ocak ayında, doğumundan beri yaşadığı İstanbul'da ayrılan Hasan Öztoprak, İzmir Foça'ya yerleşmiştir.

KEMAL ÇİFTÇİ KİMDİR?

Kemal Çiftçi, Diğer Kategoriler, Edebiyat, Şiir kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır.
Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Başıma Belalar Yakar Ateş Böcekleri, Bilim Nereye Koşuyor?, Türk Dış Politikası, Westphalia-Sistemi'ne Karşı Millet-Sistemi Söylemi ve Türk Dış Politikası olarak sayılabilir.
Kemal Çiftçi kitapları; Etki Yayınları, Nesil Yayınları, Siyasal Kitabevi, Siyasal Kitabevi - Akademik Kitaplar aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.
Kemal Çiftçi tarafından yazılan son kitap "Westphalia-Sistemi'ne Karşı Millet-Sistemi Söylemi ve Türk Dış Politikası", Siyasal Kitabevi tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum