Foça Kitap Şenliğinde 4000 kitap ücretsiz dağıtıldı

Foça Kitap Şenliğinde 4000 kitap ücretsiz dağıtıldı

Foça Kitap Kulübü’nün 9’uncu kez gerçekleştirdiği Geleneksel Kitap Şenliğinde, 4000 adet kitap ücretsiz dağıtıldı.

Kitapseverler, Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen şenliğe büyük ilgi gösterdi.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, kitap okuma kültürünü yaygınlaştıran ve okumayı sevdiren özverili çalışmaları dolayısı ile Foça Kitap Kulübü Başkanı Ayla Karatekin ve Foça Kitap Kulübü üyelerine teşekkür etti.

foto-03-004.jpg

Müzisyen Sertaç Çekici ve Agora Minör Grubu’nun mini konserleri ile Foça Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterisi, Kitap Şenliğine güzellik kattı.

Foça Kitap Kulübü’nün, Foça Belediyesi, İzmir Milli Kütüphane ve Foça Halk Kütüphanesi’nin destekleriyle gerçekleştirdiği Kitap Şenliği, ‘Okuyalım, Paylaşalım’ düşüncesini uyguluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.