Foça, Minikleri Misafir Etmeye Devam Ediyor

Foça, Minikleri Misafir Etmeye Devam Ediyor

İlçedeki ilkokul öğrencilerini misafir eden Foça Belediyesinin bu seferki konuğu Yeni Foça İlkokulu öğrencileri oldu.

Foça Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte Foça’ya gelen minik öğrenciler, Foça Belediyesi Akdeniz Foku Araştırma Merkezi’nde Akdeniz fokları ve yaşam alanları hakkında bilgi aldılar.

Foça Belediyesi Akdeniz Foku Araştırma Merkezi’nde incelemelerde bulunan minikler buradan Beş Kapılar Kalesi ve Sur Duvarları’nın bulunduğu yarım adada bir Foça turu attıktan sonra Foça Tarihi Araştırma Merkezi’ni ziyaret ettiler. Burada öğrencilere, Foça’nın tarihi ve mübadele dönemi hakkında bilgiler verildi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Eğitim bizler için olmazsa olmazımız. Çocuklarımızın eğitimlerine katkıda bulunabilmek, yaşadıkları çevreyi öğrenmelerine yardımcı olabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklarımıza Foça tanıtımı yapmanın yanı sıra Akdeniz Foku’nun yaşam alanları hakkında da bilgiler veriyoruz” diye konuştu.

Foça Belediyesi tarafından organize etkinliğin son ayağında Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ile birlikte Foça Demokrasi Meydanında hatıra fotoğrafı çekimi de yapıldı.

8aa4cb97-f74f-4e8f-b1e1-f8fbecc351bc

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.