Foça Party Fener Beach'te Dj Show

Foça Party Fener Beach'te Dj Show

Bu Cumartesi 25.08.2018 saat 21.00 de özel Dj House ile partiler devam ediyor .

Dansın ve tutkunun buluşma Foça Party Fener Beach ile eğlenceye hazır olun 1887 yılında inşa edilen Tarihin Sessiz Tanığı fener Foça Party Fener Beach adı ile Foça’da Hizmete girdi. Foça Party Fener Beach Clup yeni yazında renkli ve eğlenceli showlar sunuyor.

Foça Party Fener Beach Clup Foça’nın alternatif eğlence mekanıdır. Müzik yapısıher kitleye hitap etmesinden dolayıüziğinin ağırlıkla çaldığı eğlence mekanında her akşam özel DJ performanslar sergilenir.

O gece program yapacak Dj House bir doktor, müziğe ve dj liğe ilgisi erken yaşlarda başlayan müzik sevgi ve insan aşığı kişilik, House müziğin tüm çeşitleri, deep, funky, tech, etnik olmak üzere, Latin Grek Rus ve Türkçe parçaları harmanlayarak dünya müziğini dans ve müzikseverlere terapi şeklinde sunmaktadır. Hiçbir maddi beklentisi olmamakla birlikte, fark yaratmaktaki ustalığı dinleyicilerinin sayısının gittikçe artıyor kaçırmayın .

Foça Atatürk Mahallesi Büyük Deniz Caddesi 14/1 Eski Foça adresindeki programda giriş ücreti yok fre entrance sadece içtiklerinizi ödeyin .

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.