FOÇA SAĞLIK İÇİN YÜRÜDÜ

FOÇA SAĞLIK İÇİN YÜRÜDÜ

Foça’da obeziteyle mücadele etmek, fiziksel aktivitenin arttırılmasına farkındalık oluşturmak, sağlıklı yaşam kültürünün yerleştirilmesi amacıyla yürüyüş ve zumba etkinliği düzenlendi.

Sağlık Bakanlığı “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat” programı kapsamında; Foça Kaymakamlığı ile Foça İlçe Sağlık Müdürlüğü koordinasyonu ve Foça Belediyesi katkıları ile diğer kamu kurum kuruluşları işbirliği ile gerçekleştirilen etkinliğe, Foça Kaymakamı Ali ÇETİN, Foça Belediye Başkanı Gökhan DEMİRAĞ, İlçe Sağlık müdürü Dr. İlhan GÜRBÜZ, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, öğrenciler, öğretmenler ve Foçalılar katıldı.

Yürüyüş yapmanın sağlık üzerindeki olumlu etkileri hakkında farkındalık yaratmak amacıyla    “Sağlıklı Yaşam için Hareket” sloganıyla düzenlenen etkinlik;  02 Mayıs 2018 Çarşamba günü, saat 17.00 de Foça Demokrasi Meydanında toplanma ile başladı.  Foça Belediyesi Pilates ve Dans Eğitmeni Sayın Gülhan Güzen Tutar ve ekibinin müzik eşliğinde yaptırdığı ısınma hareketleri sonrası, katılımcılar Aşıklar Caddesi ve Büyük Deniz Sahil Caddesi boyunca yürüyerek, Karakum plajı Foça Belediyesi Sosyal Tesislerine ulaşmış, zumba etkinliği ve kokteyl ikramı ile yürüyüş etkinliği sona ermiştir. Yaklaşık 2 km.lik mesafede gerçekleşen etkinlikte katılımcılar hareket etmenin keyfine varmışlardır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.