FOÇA SPOR LİSESİ’NDE YAZ TATİLİ BAŞLADI

FOÇA SPOR LİSESİ’NDE YAZ TATİLİ BAŞLADI

2017 Yılında Yeni Foça’da eğitim ve öğretime başlayan Foça Spor Lisesi, yaz tatiline başladı.

Okul bahçesinde yapılan törene Foça Kaymakamı Ali Çetin’in yanı sıra Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

Ağustos ve Eylül aylarında yapılan yetenek sınavlarıyla öğrenci alan Foça Spor Lisesi, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına yapılan törenle son verdi. 


Okul bahçesindeki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Öğrencilerin halk oyunları gösterisi ve futbol gösterisi protokol tarafından ilgiyle izlendi. 


Yapılan gösterilerin ardından Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, dereceye giren öğrencilere Takdir ve Teşekkür Belgesi verdi. 


Başkan Demirağ 2017-2018 Eğitim-öğretim yılı sonu dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Okulların kapanması ile büyük bir tatil başlıyor. Bütün öğrenim yılı boyu çalıştınız, emek verdiniz. Şimdi dinlenme zamanı. Ancak dinlenirken, vaktinizi de sağlıklı ve verimli değerlendireceğinize eminim. Hepinize iyi tatiller diler, kıymetli öğretmenlerimize de özverili çalışmaları için ayrıca teşekkür ederim” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.