Foça Taekwondo çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Foça Taekwondo çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Şampiyonlukları ve başarılarıyla Foça’ya birçok kez sevinç yaşatan Foça Belediyespor Kulübü Taekwondo Şubesi çalışmalarına 12 ay aralıksız devam ediyor.

Foça’da Taekwondo’ya gönül veren sporcu adayları, Foça Belediyespor Kulübü çatısı altında aynı zamanda Türkiye Taekwondo Federasyonu İzmir İl Temsilcisi ve Uluslararası Hakem olan Master Recep Başkan ve kulüp altyapısından yükselmiş Antrenör İlhan Eraslan yönetiminde çalışarak ilerlemenin gücünü hissediyor.

Türkiye Taekwondo Federasyonu İzmir İl Temsilcisi, Uluslararası Hakem ve Antrenör Recep Başkan ve Antrenör İlhan Eraslan yönetimindeki antrenmanlarına devam eden 170 erkek ve kadın öğrenci sporcu, Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun faaliyet programındaki müsabakalara katılıyor.

"SPORCU SAYIMIZ VE BAŞARILARIMIZ ARTTI"

2000 yılından bu yana Foça Belediyesi’nde Taekwondo Antrenörü olarak hizmet verdiğini belirten Recep Başkan, ‘‘Yıllar içerisinde sporcu sayımız ve katıldığımız müsabakalardaki başarılarımız giderek arttı. Pandemi döneminde 18 aylık boşluğumuz oldu ancak hemen antrenmanlarımıza başlayarak toparlanma aşamasına geçtik. Antrenmanlarımız 12 ay boyunca aralıksız devam ediyor. Şu anda 170 erkek ve kadın sporcumuz çalışmalarına hırsla devam ediyor. Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan İzmir ve diğer illerimizdeki müsabakalara sürekli olarak katılıyoruz. Antrenmanlarımız içerisinde kuşak sınavları yaparak katılacağımız müsabakalar hazır oluyoruz. 5/10 Eylül tarihlerinde Sivas’ta yapılacak olan Minikler Türkiye Şampiyonasına ve 17/23 Eylül tarihlerinde Erzurum’da yapılacak olan Ümitler Türkiye Şampiyonasına 1’er sporcu ile katılacağız’’ dedi.

foto-3-1.jpg

ÖĞRENCİLİKTEN ANTRENÖRLÜĞE

Foça Belediyespor Taekwondo Şubesine 13 sene önce öğrenci sporcu olarak başladığını belirten Antrenör İlhan Eraslan da, ‘‘Zaman içerisinde kuşak seviyemi arttırarak ve Recep Başkan hocamın bana göstermiş olduğu yolda ilerleyerek antrenörlük seviyesine kadar çıktım. 2018 yılında antrenörlük belgemi aldıktan sonra Yenifoça ve Foça’da devam eden kurslarımızda taekwondo eğitimleri vermekteyim’’dedi.

BAŞKAN GÜRBÜZ, ‘BAŞARILAR’ DİLEDİ

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, 14 yıl önce Foça Belediyespor Kulübü’nde göreve başlayıp aralarında milli takıma da seçilmiş birçok başarılı sporcuyu yetiştiren ve 2022 yılında Türkiye Taekwondo Federasyonu İzmir İl Temsilciliğine atanarak Foça’yı gururlandıran Recep Başkan’a ve Taekwondo Antrenörü İlhan Eraslan’a özverili çalışmaları için teşekkür ederek, tüm sporculara başarılar diledi.

foto-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.