Foça'da 19 Mayıs Meşalesi Yandı

Foça'da 19 Mayıs Meşalesi Yandı

‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. Yıldönümü’nde, Foça’da gerçekleşen ‘Teröre Lanet!’ yürüyüşüne yüzlerce Foçalı ve vatandaşlar katıldı.

Fener alayı ve ‘Teröre Lanet!’ yürüyüşüne katılanlar arasında; Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Garnizon Komutanı ve Amfibi Görev Grup Komutanı Tümamiral Aydın Şirin, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kemal Bulut, Belediye Meclis Üyeleri, Foça Kent Konseyi Üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşları üyeleri de yer aldı.

 

Kavala Kafe önünde başlayan ‘Teröre Lanet!’ yürüyüşünde taşınan yüzlerce meşale, Demokrasi Meydanı’na ulaşırken, karanlığı ışıl ışıl aydınlattı.

 

Kaymakam Niyazi Ulugölge, Garnizon Komutanı Tümamiral Aydın Şirin ve Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ellerinde taşıdıkları meşalelerle, Demokrasi Meydanı’ndaki büyük ‘19 Mayıs Meşalesi’ni yaktı.

 

Demokrasi Meydanı’nı dolduran yüzlerce katılımcı, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni ve Gençliğin ATA’ya cevabını tek yürek olarak seslendirdi.

 

Foçalılar, Cumhuriyete ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e olan bağlılıklarını bir kez daha haykırdı.

b3cf7a0f-3449-4878-a4de-8c8bb2f568e4

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.