Foça'da Bayrama özel gösteri

Foça'da Bayrama özel gösteri

Kurban Bayramı dolayısıyla yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan turistik ilçe Foça, sokak sanatçılarının çeşitli noktalarda sergiledikleri performanslarla da  dikkat çekti.

Gösteri Sanatları Atölyesi (GSA) oyuncuları İzmir’in Foça İlçesi’nde bayram için hazırladıkları özel performansla  Demokrasi Meydanı’na çıktı. Gösteriyi en çok çocuklar merak ve ilgiyle izledi. Sokaklarda bağlamadan  akordiyona, klarnetten gitara, bazı konservatuar öğrencisi grupların mini orkestralarına kadar kişi ve grupların çeşitli türlerde icra ettiği müzikler ufak bahşişler karşılığı dinlendi.

1-741.jpg

 İlçede zaman zaman sergiledikleri canlı heykel gösterileriyle tanınan GSA oyuncuları da bu bayram için neşeli müzikler çalan müzisyenler olarak Foçalıların karşısına çıktı. Demokrasi Meydanı’nda akşam saatlerinde başlayan ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren peformans en çok çocukların ilgisini çekti. Çocuklar; canlımı değilmi diye dokunurken, el ele tutuşup fotoğraf çektirirken, fonda çalan müzikleri birlikte söylereken  alanda renkli görüntüler oluşturdular.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.