Foça'da çevre katliamı! Atıkları tarlalara döktüler!

Foça'da çevre katliamı! Atıkları tarlalara döktüler!

İzmir'in turistik gözde ilçelerinden biri olan Foça'da çevre katliamı...

Medya Ege-  İzmir'in Foça ilçesinin güzelliği çevre kirliliğiyle yok oluyor.  Foça'da tarım arazilerine biyoenerji santralinden çıkan atıklar tarlalara dökülüyor. Verimli tarım arazilerine  ve evlerin yakınlarına dökülen atıklar yüzünden bölgede yaşayan vatandaşlar ve ilçeye gelen tatilciler rahatsız. Bir yılda binlerce turisti ağırlayan ilçede yaşananlara vatandaşlar tepkili.  Doğanın kan ağladığı bu günlerde daha duyarlı olunması gerekirken Foça'da yaşananlar pes dedirtti.

Tatilciler vidanjörü kovaladı

Geçtiğimiz günlerde evlerinden kahvaltı yaparken gelen kokudan rahatsız olan tatilciler tarlaya ve evlerinin yakınına dökülen atıkları görünce şoke oldular. Çevre kirliliğini abartan vidanjör içindeki bütün atıkları dökerek ayrıldı. Vidanjörü kovalayan tatilciler vidanjör şoförüne tepki göstererek "Neden bu arazilere atıkları döküyorsunuz. Firmanın adı ne? Nasıl böyle arazilere atık dökersiniz yazık değil mi?" dedi.

57974399-bf80-4104-9e8a-66c4bfc3176d.jpg

Sağlığımız tehlikede

Foçalı vatandaşlar çevre katliamına tepki göstererek, "Bu atıklar evlerin yanı başına tarlalara neden dökülüyor. Bu biyoenerji santrallerinin atık dönüştürme yerleri yok mu? Bunu yaparak tüm Foçalıları tehlikeye atıyorlar. İçinde ne olduğunu bilmediğimiz atıklar sağlığımızı bozuyor. Sağlığımız tehlikede" açıklamasını yaptılar. 

11f747cb-674f-4cbd-a084-1b8bb833258b.jpg
Konuyla ilgili tüm detay ve bilgiler Perşembe Günü Medya Ege'de.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.