FOÇA’DA EĞİTİME YARDIM KONSERİ DÜZENLENDİ

FOÇA’DA EĞİTİME YARDIM KONSERİ DÜZENLENDİ

Foça Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Mustafa Tamer Stratejik Araştırmalar Vakfı yararına konser düzenlendi.

Foça Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun sunduğu konserde, Klasik Türk Müziği’nin seçkin eserleri, birlikte ve solo olarak seslendirildi.


Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere; MTSV Başkanı, Merkez Valisi Mustafa Tamer, eşi Mübeccel Tamer, Foça Kaymakamı Ali Çetin, eşi Sibel Çetin, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın eşi Derya Demirağ, Foça Belediyesi Meclis Üyeleri ve hayırseverler katıldı.


Konserin başlamasından önce konuşan MTSV Yeni Foça Temsilciliği Sorumlu Başkanı Mehtap Güvendik Uyar, kısa bir süre önce kurulan temsilciliklerinin birçok faaliyet gerçekleştirdiğini belirtti. Uyar; ‘‘Şu anda 4 öğrencimize burs veriyoruz. Onlar için daha çok çalışarak, daha fazla öğrencimizin eğitimine katkı sağlayacağız. Bu gecenin hazırlanmasında bizlerden maddi manevi desteklerini esirgemeyen Foça Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Demirağ ve eşi Derya Demirağ’a şükranlarımızı sunuyoruz. Foça Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Ergin Kayran’a ve koro üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Hayırsever gönüllülerimizi aramızda görmek isteriz’’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.