Foça'da fidanlar toprakla buluştu!

 Foça'da fidanlar toprakla buluştu!

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü nedeniyle Foça'da fidanlar toprakla buluşturuldu.

İzmir'in Foça ilçesindeki Mersinaki  mevkisinde düzenlenen törene, Foça  Kaymakamı Ali ÇETİN, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Halis KARA, Garnizon Komutanı,Tümamiral İbrahim Özdem KOÇER,Belediye Başkanı Fatih GÜRBÜZ, AK Parti İlçe Başkanı Ethem Ali Haydar ÇAPCI,İlçe Emniyet Müdürü Özgür ARSLAN,Sosyal Yardımlaşma ve Dayn.Vakfı Müdürü İclal BONNEVAL KOÇDAR, Çağlayan ERSULAR İlçe Jandarma Komutanı, Aliağa Orman İşletme şefi Oktay Atalay Dikmen ,Öznur Aslan Dikmen Orman şube mühendisi protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından çam  fidanları toprakla buluşturuldu. Kaymakam ÇETİN gelecek nesillere yeşil bir memleket bırakmak amacıyla tüm Türkiye'de eş zamanlı yapılan fidan dikimini gerçekleştirdiklerini , bu yıl Foça’da önemli yangınlar yaşamadıklarını bakanlığımızın politikası her yanan araziyi ağaçlarla buluşturmak her boş araziyi ağaçlandırmak bizde bu ülke çapındaki kampanyaya katkıda bulunmak için burdayız" dedi. 

11-kasim-milli-agaclandirma-gunu-dolayisiyla-focada-fidanlar-toprakla-bulusturuldu-(1).jpg11-kasim-milli-agaclandirma-gunu-dolayisiyla-focada-fidanlar-toprakla-bulusturuldu-(7).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.