Foça'da hafta sonu vezneler açık olacak

Foça'da hafta sonu vezneler açık olacak

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz hafta sonu veznelerin açık olduğunu duyurdu.

Medya Ege- Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonu Foça'da veznelerin açık olduğunu söyledi. Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı bu hafta sonu, Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin 1. taksitiyle, borç yapılandırması taksitlerini ödemek isteyen vatandaşlarımız için veznelerimiz açık olacaktır" diyen Başkan Gürbüz resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Başkan Gürbüz yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"VEZNELER HAFTA SONU AÇIK

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı bu hafta sonu, Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin 1. taksitiyle, borç yapılandırması taksitlerini ödemek isteyen vatandaşlarımız için veznelerimiz açık olacaktır.

Veznelerimiz, Foça ve Yeni Foça’da 29 Mayıs Cumartesi günü ile 30 Mayıs Pazar günü 10.00-16.00 saatleri arasında hizmet verecektir.

Vergi mükellefi vatandaşlarımız, ödemelerini; nakit veya kredi kartıyla veznelerden yapabilecekleri gibi “https://e-belediye.foca.bel.tr/” adresinden online olarak gerçekleştirebilirler."

191888395_2540019899477709_1501501513072285326_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.