Foça'da 'İçimizden Biri Atatürk' sergisi açıldı

Foça'da 'İçimizden Biri Atatürk' sergisi açıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80’inci yıl dönümü nedeniyle ‘İçimizden Biri Atatürk’ fotoğrafları sergisi açıldı.

Foça Kaymakamlığı, İlçe Milli eğitim Müdürlüğü, Foça Belediyesi ve Reha-Necla Midilli Eğitim ve Yaşlıevi Vakfı’nın katkıları ile düzenlenen ‘İçimizden Biri Atatürk’ fotoğrafları sergisi açılışına, Foça Kaymakamı Ali Çetin, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediye Meclisi Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

‘İçimizden Biri Atatürk’ fotoğrafları sergisi açılışından önce günün anlam ve önemini belirtir konuşma yapıldı. Sergi açılışı sırasında zeybek gösterisi, vals ve sinevizyon gösterisi yapıldı. Yapılan gösterilerin ardından sergiyi gezenlere Atatürk’ün ölümsüz eseri ‘Nutuk’ dağıtıldı.

foto-02-(1).jpg

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80’inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Ulusumuzun kurtarıcısı, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Ata’mız, gösterdiğin ve emanet ettiğin uygar yolda, devrimlerinin ışığında yürüyeceğiz. Armağanın yaşamımızın aydınlığı Cumhuriyete ve özgürlüğümüze her zaman sahip çıkacağız. Rahat uyu Atam. Emanetin emanetimizdir! Seni unutmadık, unutmayacağız. Her daim özlem ve minnetle kalbimizdesin. Aziz hatıran önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi. 

Foça Eski Öğretmeneler Evi Lokalinde açılan ‘İçimizden Biri Atatürk’ fotoğrafları sergisi, 9-10 Kasım 2018 tarihleri arasında, 10.00-17.00 saatleri arasında gezilebilecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.