Foça'da İnce'ye bağış kuyruğu

Foça'da İnce'ye bağış kuyruğu

Foça'da vatandaşlar Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin kampanyasına destek için bağışta bulundular. Bağış yapılan banka şubesi önünde kuyruklar oluştu.

Çoğunluğunu bir süre önce kurulan “Foça’ya Sahip Çıkıyoruz” Platformu üyelerinin oluşturduğu bağışçılar bir bankanın Foça Şubesi önünde buluştular.  Aralarında eski siyasetçi, belediye başkanları ve meclis üyeleri de bulunan, toplumun hemen her kesiminden meslek sahibi ve emeklilerinde yer aldığı platform üyeleri gönüllerinden ne koparsa diyerek Muharrem İnce’nin hesabına para yatırdılar.

dr.-gokalp-mustecaplioglu-001.jpg

Platform Sözcüsü Doktor Gökalp Müstecaplıoğlu; platformlarını oluştururken Foça’ya sahip çıkmak için yola çıktıklarını, ama gelinen noktaya seyirci olmayı değil Türkiye’nin geleceğine katkı yapmayı seçtiklerini söyledi.  Müstecaplıoğlu; “Hayalini kurduğumuz, yaşanası, güzel Foça’yı yaratmak ve gelecek kuşaklara armağan etmek için bir süredir çalışıyoruz. Beş ayrı konuda oluşturduğumuz çalışma gruplarıyla hem mevcut sorunları çözmenin yollarını, hemde gelecek 20 yılda yapılması gerekenleri tartışıp somut sonuçlar elde etmeye çabalıyoruz. İlçemiz ülkemizin çok özel bir parçası. Bu gün ülkemiz geleceğine sahip çıkmak, görüş ve projelerini desteklediğimiz ve herkesin Cumhurbaşkanı olacağına inandığımız Muharrem İnce’nin kampanyalarına maddi destek sağlamak için bir araya geldik. Bize platform dışından da pek çok arkadaşımız, vatandaşımız katıldı. Hepsine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.