Foça'da özel öğrenciler için özel eğitim

Foça'da özel öğrenciler için özel eğitim

24-27 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Deniz Sporları; Kano ve Windsurf Eğitimi’, sosyal sorumluluk projesi için sertifika töreni düzenlendi.

Foça Windsurf &Yelken Kulübü’nün, Foça Belediyesi, Foça Kaymakamlığı, Foça Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Leon Otel işbirliğinde, 24-27 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Deniz Sporları; Kano ve Windsurf Eğitimi’, sosyal sorumluluk projesi için sertifika töreni düzenlendi.

Bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilen ‘Deniz Sporları (Kano ve Windsurf Eğitimi) Projesi kapsamında; Foça-Bağarası Cemil Midilli Ortaokulu’nun özel sınıfında eğitim gören 5 öğrencinin sosyal ve bedensel yetenekleri, deniz sporları aracılığıyla geliştirilmesi sağlandı.

foto-02-008.jpg

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, deniz sporları eğitimi gören özel öğrencilere ve sosyal sorumluluk projesinin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm kişilere, kurumlara ve kuruluşlara teşekkür etti. Başkan Gürbüz, eğitime destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Projeye katılan öğrenciler, Eyüp Keleş’in sertifikasını Foça Kaymakamı Ali Çetin, Habip Köstekçi’nin sertifikasını Garnizon Komutanı ve Amfibi Görev Grup Komutanı Tümamiral İbrahim Özdem Koçer, Halenur Tunçel’in sertifikasını Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Eray Önkoyun’un sertifikasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Emre Şahin, Çiğdem Serçe’nin sertifikasını Foça Liman Başkanı Yaşar Karabacak takdim etti.

Gönüllü eğitmenlik çalışmalarından dolayı Öğretmen Aycan Tuyan Akman’a, Bağarası Cemil Midilli Ortaokulu Müdürü Pembe Civelekoğlu ve Eğitmen Alpcan Uğuz’a, Foça Windsurf &Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Safran ve Öğretmen Muhammet Demiröz’e Leon Otel Yönetim Kurulu Başkanı Levent Altuğ adına Pınar Çelik, katılım ve teşekkür belgelerini takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.