Foça'daki kutlamaların yıldızı 97 yaşındaki Bahtiyar amca oldu

Foça'daki kutlamaların yıldızı 97 yaşındaki Bahtiyar amca oldu

İzmir’in turistik İlçesi Foça’da yeni yıl kutlamaları devam ederken, salonda düzenlenen konserde yaptığı dansla 97 yaşındaki Bahtiyar Encan gecenin yıldızı oldu.

 12 kişilik İzmir Big Band Orkestrası;  Reha Midilli Kültür Merkezi’ni tıklım tıklım dolduran Foçalılara klasik batı müziğinden türkülere,  Türkçe Pop ve Rock parçalardan orkestraya uyarlanmış tangolara kadar geniş bir yelpazede seçilmiş şarkılarla unutulmaz bir konser verdi. Konserin yıldızı çalan dans parçalarına dayanamayıp sahne önünde dans eden, daha sonrada davet edildiği sahnede orkestranın solistlerinden biriyle gerçekleştirdiği tango figürleriyle ayakta alkışlanan 97 yaşındaki Bahtiyar Encan oldu. Orkestra konserini salondaki yüzlerce kişinin ayakta eşliği ve alkışlarıyla İzmir Marşı’nı söyleyerek tamamladı. Foça Belediye Başkanı CHP’li Fatih Gürbüz müzisyenlere teşekkür ederek çiçek takdim etti.

0-(23).jpg

Yılbaşı gecesi için süslenen ve özel olarak ışıklandırılan Demokrasi Meydanı’nda ise çocukların coşkusu vardı. Köpüklerle oluşturulan kar altında çocuklarıyla birlikte doyasıya eğlenen ailelerde yılbaşı ağacı ve ışıklı koridorda tabloları andıran görüntüleri özçekim yaparak ölümsüzleştirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.