Foça’dan Engelliler Günü mesajı: ‘Dayanışmayla tüm engelleri aşacağız’

Foça’dan Engelliler Günü mesajı: ‘Dayanışmayla tüm engelleri aşacağız’

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile Foça'da Foça Belediyesi ve Engelliler Kent Konseyi bir farkındalık etkinliği düzenledi.

Dünya Engelliler Günü hakkında konuşan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz mesajında; ‘‘Dayanışma ile tüm engelleri aşacağız. Dünya Engelliler Günü’nün engelli vatandaşlarımızla ilgili toplumsal farkındalığın artmasına katkıda bulunmasını diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.’’ dedi.

fotograf-1.jpg

Foça Belediyesi Sosyal Tesisinde, 2 Aralık Cuma günü gerçekleşen buluşma; Ilıpınar Reha Midilli Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Kuzey Ege Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile Foça Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Başkan Vekili Raşit Dirim, Kent Konseyi Başkanı Orhan Gürer, Engelli Meclisi Başkanı Nihal Gezgin ve engelli vatandaşları bir araya getirdi.

fotograf-3.jpg

Engelli vatandaşların karşılaştıkları zorluklara dikkat çekmek için düzenlenen farkındalık yürüyüşü, 3 Aralık Cumartesi günü eski Devlet Hastanesi önünden başladı. Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanında Foça Belediye Tiyatrosu İnteraktif Gösterisini sundu.

fotograf-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.