Foçalı öğrenciler Bio Enerji tesislerini gezdi

Foçalı öğrenciler Bio Enerji tesislerini gezdi

Cemil Midilli Lisesi öğrenciler Foça Açık Ceza ve İnfaz Kurumunda bulunan Bio Enerji tesisleri ile 14 farklı atölye, sera ve hayvan yetiştiriciliğini tanıtma ziyaretine gitti. 

Foça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Adalet Bakanlığı Foça Açık Ceza ve İnfaz Kurumu isbirligi ile kariyer günleri kapsamında Cemil Midilli Lisesi öğrenciler Foça Açık Ceza ve İnfaz Kurumunda bulunan Bio Enerji tesisleri ile 14 farklı atölye, sera ve hayvan yetiştiriciliğini tanıtma ziyaretine gitti. 

Kurumda öncelikle toplantı salonundaki video gösterisiyle öğrenciler Bio Enerji,atölyeler ,sera ve hayvan yetiştirciliği hakkı da ön bilgiye sahip oldular. Daha sonra Bio Enerji tesisi,atölyeler, seralar ve hayvan bölümleri ziyaret edildi.Ziyaretler sırasında yetkililer her bölümle ilgili öğrencilere bilgi verdiler.Ziyaret sonunda Kurumun ikramı olan yemekler yenilerek ziyaret tamamlandı. Milli eğitim müdürü Yüksel Akar  yaptığı açıklamada "  Ziyaretimiz sırasında bizlerin yanında olarak bilgi veren tüm yetkililere ve Kurum müdürü Sayın Murat Yılmaz'a Z ilçe Milli eğitim müdürlüğü olarak teşekkür ederiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.