Foçalı öğrenciler üniversite temsilcileri ve meslek profesyonelleriyle buluştu

Foçalı öğrenciler üniversite temsilcileri ve meslek profesyonelleriyle buluştu

Foçalı lise öğrencileri, Reha Midilli Anadolu Lisesi'nde Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen, devlet ve özel üniversitelerin temsilcileri ve bazı meslek profesyonelleri ile buluştu.

İzmir'in Foça İlçesi'nde lise öğrencileri Reha Midilli Anadolu Lisesi'nde (RMAL) düzenlenen 1. Kariyer Günleri etkinliğinde Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen, devlet ve özel üniversitelerin temsilcileri ve bazı meslek profesyonelleri ile buluştu. Öğrenciler, geleceklerine yön verecek branşlar ve meslekler konusunda bilgilendirildi.

universite-ekipleri.jpg

Reha Midilli Anadolu Lisesi salonlarında gerçekleştirilen etkinliğe Foça Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, Emniyet Müdürü Ergül Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Arıkan, eğitimci yazar Recep Bozkurt, bazı STK temsilcileri, üniversitelerin tanıtım ekipleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. Üniversite hedeflerinin somut örnekler ve mesleki tecrübelerin aktarımıyla desteklenmesinin amaçlandığı etkinlikte profesyonel olarak çalışan bir çok meslek elemanı da yer aldı.

recep-bozkurt.jpg

Açılışta bir konuşma yapan Foça Kaymakamı Mehmet Türköz, lise mezuniyetinden sonra başlayacak üniversite eğitiminin, öğrencilerin hayatlarının bütününe etki edecek bir anlam ifade ettiğini söyledi. Mehmet Türköz; “Öğrencilerimize başarılar diler, böylesine önemli bir seçim yaparken onları bilgilendirmek ve doğru yönlendirmek için ilçemize gelen tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi.

mehmet-turkoz.jpg

ogrenciler-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum