Foçalı şehit yakınlarına SGK'dan ziyaret

Foçalı şehit yakınlarına SGK'dan ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) İzmir İl Müdürlüğü yetkilileri Foça’daki şehit ailelerini ziyaret etti.

SGK İzmir İl müdürü Ekrem Gülcemal’in görevlendirmesiyle Foça’daki ziyaretleri gerçekleştiren SGK yetkilisi Salih Aydın’a Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, Foça Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi İclal Koçdar’da eşlik etti.

1-185.jpeg

Foça’nın 7 şehidi olduğunu,   İlçe merkezi ve bağlılarında 8 şehit ailesinin ikamet ettiğini belirten Foça Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar;  asıl hizmetlerin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Çalışma Bakanlıkları tarafından Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı eliyle yapıldığını, yerelde Kaymakamlıkların Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla takip ve destek faaliyetleri yürüttüğünü, eğitimciler olarak çalışmalara yardımcı olduklarını söyledi.

Yüksel Akar; “ Ziyaretlerimiz  İzmir Valiliği ve SGK izmir İl Müdürlüğü’nün konuya olan hassasiyetleri ile  şehitlerimize ve ailelerine saygı ve nezaket amaçlı olarak yapılmaktadır. SGK kurumu yetkililerimizle birlikte Foça İlçemizde bulunan şehit yakınlarının bazılarını evlerinde bazılarını Foça Devlet Hastanesi,  İlçe Halk Kütüphanesi gibi çalışma mahallerinde ziyaret ettik. Onlara bir bardak çay içme samimiyetinde, unutulmadıklarını, unutulmayacaklarını  hatırlatmak istedik. Olası sorunlarında ellrinden gelen desteği görmeye devam edeceklerini belirttik.  Bize en kolay nasıl ulaşabilecekleri  ve akıllarına takılan bazı kurumsal konularda bilgilendirme yaptık.  Memnuniyetlerini  belirttiler. ” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.