Forbest, milyonlarca vatandaşa hizmet veriyor

Forbest, milyonlarca vatandaşa hizmet veriyor

Forbest, 16 mağazası, online satışı, toptan ve perakende ürünleri ile milyonlarca vatandaşa hizmet veriyor.

Firma, 'Leva House' markasıyla ulusal market tedariği ve ihracatıyla dünyaya ürün sunan bir marka olarak büyümesini sürdürüyor.

EGE'DE 16 MAĞAZA

Karşıyaka, Hatay, Özkanlar, Şirinyer, Gaziemir, Üçkuyular, Bozyaka, Bornova,Çiğli,Menemen, Torbalı, Nokta, Bostanlı, Buca Forbes, Akhisar ve Muğla'da yer alan 1000'er metrekarelik 16 mağazası ile Egelilerin gıda dışı tüm ürün ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilen Forbest, online alışverişte de cazip kampanyalar sunuyor.

16 KATEGORİDE 13 BİN ÇEŞİT ÜRÜN

Forbest Mağazaları'nda; kırtasiye, züccaciye, cam, porselen, plastik, hırdavat, avize, madeni eşya, kozmetik, bijuteri, hediyelik, elektronik, ev tekstili, iç giyim, terlik, oyuncak olmak üzere 16 kategoride 13 bin kalem ürüne kolayca ulaşılabiliyor.

forbest6.jpg

DEV TESİSTE ÜRETİM

Kalite, fiyat ve ürün istikrarı ile yıllardır Egelilerin beğenisini kazanan firma, satışın yanı sıra Aliağa Organize'de yer alan üretim tesisinde yılbaşı malzemeleri, valiz, dezenfekte, minder ve plastik ürünler imalatı gerçekleştiriyor.

İHRACAT YAPILAN ÜLKE SAYISI ARTIYOR

Firma, 'Leva House' markası ile de ulusal marketlere ürün tedariği yapıyor. Yılbaşı ürünlerinin Türkiye'nin en büyük çeşitsel üreticisi ve tedarikçisi konumunda yer alan firma Meksika, Bulgaristan, Sırbistan, Hollanda ve birçok Avrupa ülkesine ihracat yapıyor. Minder ve valizde Türkiye'nin en büyük üreticileri arasında yer alan firma, dezenfekte ve sprey grubu üretimlerinde ciddi üretim kapasitesiyle dikkat çekiyor.

forbest1.jpg

YÜZLERCE KİŞİYE İSTİHDAM

Aliağa Organize Sanayi'nde yer alan üretim tesisinde 200, Forbest Gımiloğulları'nda 500, Ceren Grup firmasında 150, Ceren Plastik firmasında 20, Sisus Otel'de 70'e yakın personel istihdam ediliyor.

PLASTİK ZÜCCACİYENİN LİDER FİRMALARINDAN

Grubun bir diğer firması Ceren Group, Ege bölgesi ve Türkiye'nin en büyük plastik züccaciye toptancıları arasında yer alıyor. Otel ekipmanları, bahçe mobilyaları ve 13 bin çeşit plastik züccaciye ürünlerini Ege Bölgesi'ndeki tüm avmlere ve züccaciye mağazalarına tedarik ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.