Formula 1 yoğunluğu sürüyor

Formula 1 yoğunluğu sürüyor

İstanbul Park’ta gerçekleşen Formula 1 organizasyonu sebebiyle, bazı yollar adeta kilitlendi. Vatandaşların yarışları izlemek amacıyla yollara çıkması sonucunda organizasyon alanına giden bazı yollarda uzun araç kuyrukları oldu.

Formula 1'de Türkiye Grand Prix'i için geri sayım son erdi. 2020 sezonunun sonrasında 2021 sezonunda da F1 takvimine giren Türkiye, 8 - 10 Ekim tarihleri arasında Intercity İstanbul Park ile organizasyonun dokuzuncu kez ev sahibi oluyor.

aw437738-01.jpg

İstanbul başta olmak üzere onlarca şehirden gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Formula 1 etkinliği İstanbullulara trafikte zor anlar yaşattı. Tuzla’da organizasyon alanının tüm bağlantı yollarında sıkışan trafik, bölge sakinleri ve etkinliği seyretmeye gelenler için adeta çileye dönüştü. Yarış pistinin olduğu alana giden yollarda uzun araç kuyrukları oluştu. Ara ara yolda araç trafiğinin durma noktasına geldiği görüldü. Trafik ekiplerince yollarda yoğun trafiğe karşın önlemler alındı.

aw437738-03.jpg

Buğra Höyük, “Amasya’dan geliyoruz. Saat sabah 4’de yola çıktık. Bizi ana VIP girişinden almadılar yaklaşık 4 saattir de bu trafikteyiz mağduruz” diye konuştu.

Yarışları izlemek için yola koyulan Mehmet isimli vatandaş ise “Formula’ya geldik. Trafik biraz daha iyi, yarın daha kötü olacağını düşünüyorum. Bursa’dan geldim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.