Fortnite’dan Türk oyunculara sürpriz!

Fortnite’dan Türk oyunculara sürpriz!

Epic Games tarafından geliştirilen Battle Royale oyunu olan Fortnite yeniliklerine devam ediyor. Bugün yetkililer tarafından yapılan açıklama ile birlikte oyuna Hacivat kıyafetinin ekleneceği duyuruldu.

125 Milyon oyuncusuyla büyük bir kitle tarafından sevilerek oynana Fortnite, Türk oyuncuları da unutmadı. Türk oyuncularına sürpriz niteliğindeki Hacivat kıyafetini kullanıma sunan başarılı oyun, Türk oyuncuların büyük beğenisini kazanmayı hedefliyor.

Hacivat’ın Fortnite’a gelişini Türkiye’de ünlü yayıncıların da katıldığı eğlenceli bir Twitch yayınıyla duyuran Epic Games’ Türk kültürünün bir parçası olan Hacivat‘ı dünyanın çeşitli yerdeki kullanıcıları ile buluşturdu.


Hacivat; yeşil ve kırmızı renkli kıyafeti, kıvrık sivri uçlu ayakkabıları ve şapkasıyla adeta gölge oyunundan fırlamış gibi duruyor. Bu özel karakterin eşyaları da oldukça özel. Gölge Oyunu adında bir planörü olan Hacivat’ın kaynak toplamak için kullandığı Kütük Yaran adlı bir de baltası bulunuyor.

Hacivat kıyafetini oyun içi para birimi olan V-Papel kullanarak alınabilecek. 1500 V-Papel karşılığında alınabilecek olan kıyafet yalnızca üç günlüğüne oyun içi markette yer alacağını da belirtelim. O yüzden pazar günü bitmeden elinizi çabuk tutarak, Hacivat kıyafetini almayı unutmayın.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.