Fortnite’tan bomba güncelleme!

Fortnite’tan bomba güncelleme!

Fortnite hayranlarına müjdeli bir haberimiz var. Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan v6.22 güncellemesi ile birlikte oyunculara bomba yenilikler sunuldu....

Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan güncellemeyle efsanevi Battle Royale oyununa, yeni bir Ağır Taaruz Tüfeği, NFL Kostümleri ve yeni oyun modlarının eklendiği müjdelendi.

Söz konusu güncelleme ile birlikte, detaylı bir güncelleme notu yayınlayan Epic Games’in v6.22 sürümüyle birlikte oyunculara ne gibi yenilikler sunuyor? 

Ağır Taaruz Tüfeği

Oyuna yeni eklenen Ağır Taaruz Tüfeği, ender, epik ve efsanevi olarak bizleri karşılıyor. Başarılı oyunun Battle Royale moduna eklenen yeni silah ortalama olarak 46 hasar verebiliyor. Bunun haricinde ise 3.75 atış hızına sahip olduğu belirtilen söz konusu bu tüfeğin 25 mermi kapasiteli bir şarjöre sahip olduğunu da görmekteyiz

Dehşetli Kapışma

Aynı şekilde oyunun Battle Royale moduna eklenen Dehşetli Kapışma ile birlikte oyuncuları oldukça eğlenceli dakikalar bekliyor. Kalabalık takımlardan oluşan bu Sınırlı Süreli Mod‘da, oyundaki takımlar hem birbirleriyle hem de Küp Canavarlarına karşı amansız mücadeleler verecek.

NFL Kıyafetleri 

Haberin başında da belirtiğimiz gibi yeni güncellemeyle birlikte oyunculara, NFL kostümlerini de kullanıma sunulacak. Yine aynı şekilde oyunun Battle Royale modunda kullanılacak olan bu kostümler, 10 Kasım saat 03:00′dan itibaren mağazadaki yerini alacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.